Ο Σπύρος Μούρτος αναφέρθηκε μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ στην κρισιμότητα του επερχόμενου παιχνιδιού της Λάρισας με το Περιστέρι στη Θεσσαλία, αλλά και στους λόγους που χάθηκε το ματς της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας του εκπληκτικού Νίκου Χουγκάζ.

 

Διαβάστε αναλυτικά όσα έγραψε:

«Στη 19η αγωνιστική της Stoiximan Basket League μας περιμένει ένα παιχνίδι άκρως σημαντικό για τη συνέχεια, καθώς υποδεχόμαστε το Περιστέρι BC στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης.

Το σύνολο του κ. Μανολόπουλου διαθέτει ποιότητα, όμως δε βρίσκεται και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, διότι μετρά αρκετές ήττες (4/5) στα πέντε τελευταία ματς του «μαραθωνίου». Το ίδιο συμβαίνει και με εμάς, αλλά έχουμε αποδείξει πως εντός έδρας είμαστε πιο συνεπείς, σε σχέση με τις «μονομαχίες» που δίνουμε μακριά από το «σπίτι» μας.

Αυτό αποτυπώνεται και στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό Hellenic Coin στη Νίκαια, εκεί όπου είχαμε τον έλεγχο για «μεγάλο» χρονικό διάστημα, όμως «καταφέραμε» να δεχτούμε την ανατροπή.

Η εκπληκτική απόδοση του Χουγκάζ σε συνδυασμό με τις λάθος επιλογές μας στο παρκέ, την κούραση, αλλά και τις απουσίες βασικών στελεχών, μας «οδήγησαν» στο 5-13 στη βαθμολογία».