O James Webb ετοιμάζει βαλίτσες και δείχνει να οδεύει προς την έξοδο από την Λάρισα. Ο 27χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ δείχνει να έχει δεχτεί μια πολύ σημαντική και οικονομικά μεγάλη πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και ετοιμάζεται να πει «αντίο» στους Θεσσαλούς και να μετακομίσει εκεί.

Μάλιστα τα σενάρια αναφέρουν ότι ο Webb θα παίξει για τελευταία φορά με την ομάδα στο παιχνίδι (11/1) της 11ης Αγωνιστικής με το Λαύριο και αμέσως μετά θα πει «αντίο» στην ομάδα.

Ο Αμερικανός ήρθε τον Σεπτέμβριο στους Θεσσαλούς. Μέχρι τώρα έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις. Μάλιστα σήμερα ήταν από τους στυλοβάτες της μεγάλης νίκης της Λάρισας επί του Προμηθέα.

Ο Webb είχε απολογισμό 14 πόντους και 9 ριμπάουντ απέναντι στους Πατρινούς.

Ο παίκτης της Λάρισας έχει παίξει φέτος σε 10 ματς με την ομάδα στην Basket League και έχει «διπλά» νούμερα, καθώς έχει απολογισμό 13,1 πόντους και 10 ριμπάουντ. Ο Αμερικανός έχει επίσης 1 ασίστ και 1,2 κλεψίματα σε 33.32 λεπτά.

Από αυτά τα 10 ματς είχε «διπλά»νούμερα σε πόντους και ριμπάουντ στα 5.

Ο Webb είχε 15π., 10ριμπ., απέναντι στον Κολοσσό. Είχε 15π., 14ριμπ. απέναντι στον Άρη. Είχε 15π., 10ριμπ., απέναντι στο Περιστέρι. Είχε 12π. και 13ριμπ. κόντρα στο Μεσολόγγι και 14π., 10ριμπ. απέναντι στον Ηρακλή. Μάλιστα ήταν διπλός σε πόντους και ριμπάουντ στα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της Λάρισας και αν έκανε double – double και σήμερα θα είχε 5 στα 5.

Tags:
Λάρισα