Ο σύλλογος της Λάρισας συνεχίζει να “χτίζει” το ρόστερ του εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς για το πρωτάθλημα της Basket League.

Αυτή τη φορά, μετά τις προηγούμενες μεταγραφικές κινήσεις, αυτές των Κωνσταντίνου ΠαπαδάκηΜιχάλη Καμπερίδη, Σπύρου Μούρτου, Brandon RushJerry Smith, αλλά και την παραμονή του Αναστάση Σπυρόπουλου, ο Θεσσαλικός σύλλογος προχώρησε στην απόκτηση του Γιώργου Μόσιαλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μόσιαλος κατάγεται από τη Λάρισα, είναι 23 ετων και αγωνίζεται ως γκαρντ. Ξεκίνησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στην Ακαδημία του Δήμου Λαρισαίων, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στην ΑΕΛ, τον Φοίνικα Λάρισας και ύστερα στο Αμερικανικό Κολεγιακό πρωτάθλημα για λογαριασμό των Knox College, UPTER, και WNMU.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της Λάρισας:

“Bread Factory
George Mosialos
Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ Bread Factory ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Μόσιαλου, προσθέτοντας έτσι έναν ακόμη Λαρισαίο παίκτη στο ρόστερ της.
Ο 23χρονος (26/12/97) Λαρισαίος guard άρχισε να παίζει μπάσκετ στην ακαδημία του Δήμου Λαρισαίων και στη συνέχεια μεταπήδησε στην ΑΕΛ, αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική κατηγορία με τον Φοίνικα Λάρισας για να ακολουθήσουν πέντε χρόνια στο αμερικάνικο κολεγιακό πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος στο Knox College (D3), το UPTER (D1) και το WNMU (D2), αποφοιτώντας με άριστα στην διοίκηση επιχειρήσεων”.

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση του σωματείου:

#larissa #larissabc #larissabasketball Bread Factory George Mosialos Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ Bread Factory ανακοινώνει την…

Δημοσιεύτηκε από Larisa BC/ ΚΑΕ Λάρισα στις Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2020