Η Λάρισα έχασε ένα παιχνίδι που έλεγχε απόλυτα στο πρώτο ημίχρονο και στο οποίο είχε το προβάδισμα στη συντριπτικά μεγαλύτερη διάρκειά του. Στο τέλος, βέβαια, ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που πέτυχε όλα τα μεγάλα καλάθια και ο Νίκος Παπανικολόπουλος το αναγνώρισε αυτό, τονίζοντας ότι δεν έχει κανένα παράπονο από την προσπάθεια των παικτών του.

«Δεν μπορώ να έχω παράπονα από τα παιδιά από τον τρόπο με το οποίο πάλεψαν και τα 45 λεπτά. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος αλλά και στο σημερινό παιχνίδι. Παίξαμε απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο, μια σκληρή ομάδα, που βρήκε λύσεις από τα δύο γκαρντ. Ο Turner μας «πλήγωσε» με κρίσιμα σουτ. Όλο το ματς ήταν στην παράταση ήταν το τρίποντο του Griffin, ένα ριμπάουντ και ένα λέι απ που χάσαμε και βέβαια, ένα δύσκολο καλάθι του Turner. Ξέρουμε ότι η κατάσταση θα πάει δυνατά μέχρι το τέλος», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης ο προπονητής της Λάρισας.

«Είμαι ικανοποιημένος και από την προσπάθεια και από την απόδοση. Δεν είναι διόλου εύκολο να ενσωματώνεις δύο παίκτες μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, από μία υποχρεωτική αλλαγή όπως είναι αυτές του Washington και του Gordon. Δεν είναι εύκολο να καλύψεις την απώλεια του Webb, αλλά δεν μπορώ να έχω παράπονο από τα παιδιά. Ο Gordon ενώ ξεκίνησε δυνατά, στη συνέχεια βρέθηκε εκτός ρυθμού εξαιτίας ενός προβλήματος στο δάχτυλο», συμπλήρωσε ο Παπανικολόπουλος.

ΚΩΤΤΑΣ: «ΜΑΣ ΠΟΝΕΣΕ ΑΥΤΗ Η ΗΤΤΑ»

Ο Θωμάς Κώττας δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ για την εντός έδρας ήττα της Λάρισας: «Παλέψαμε πάρα πολύ, αλλά φάγαμε πολλά καλάθια, 91 πόντοι στην έδρα μας είναι πολλοί. Δεν παίξαμε καλή άμυνα. Ήταν μία ήττα στην έδρα μας και μας πόνεσε αρκετά, αλλά πρέπει να παλέψουμε, να συνεχίσουμε και να κρατήσουμε το κεφάλι ψηλά».