Ισπανικές σειρήνες ηχούν στα αυτιά του James Webb της Λάρισας. Ο 27χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ δείχνει να έχει μπει στο στόχαστρο της Murcia, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα και η ομάδα της ACB δείχνει να έχει πάρει ζεστά το θέμα,

Η Murcia ψάχνει τον αντικαταστάτη του David DiLeo και οι Ισπανοί λένε ότι δείχνει να εντόπισε τον εκλεκτό της στο πρόσωπο του παίκτη των Θεσσαλών.

Ο Webb έχει κάνει ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα ως τώρα και μάλιστα πριν λίγο καιρό είχε ακουστεί ότι ξένη ομάδα τον είχε κλείσει και ο Αμερικανός ήταν έτοιμος να αποχωρήσει από τους Θεσσαλούς.

Ο Αμερικανός ήρθε τον Σεπτέμβριο στους Θεσσαλούς και μέχρι τώρα έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο παίκτης της Λάρισας έχει παίξει φέτος σε 12 ματς με την ομάδα στην Basket League και έχει παραλίγο «διπλά νούμερα», καθώς έχει απολογισμό 12,83 πόντους και 9,75  ριμπάουντ. Ο Αμερικανός έχει επίσης 1,08 ασίστ και 1,08 κλεψίματα και μόλις 1,58 λάθη σε 33΄.46΄΄ λεπτά.

Στα 5 από τα 12 παιχνίδια του στο πρωτάθλημα είχε πετύχει double – double.

Ο Αμερικανός είχε 14π., 7ριμπ., στο ματς με τον Κολοσσό. Είχε 15π., 14ριμπ., στο ματς με τον Άρη. Είχε 15π., 10ριμπ., στο ματς με το Περιστέρι. Είχε 12π., 13ριμπ., στο ματς με το Μεσολόγγι. Είχε 14π., 10ριμπ., στο ματς με τον Ηρακλή.

Ο Αμερικανός είναι ως τώρα ο πρώτος ριμπάουντερ του πρωταθλήματος (έχει μαζέψει συνολικά 117). Είναι στην 2η θέση της λίστας με τα τρίποντα (έχει βάλει 30), ισοβαθμεί μαζί με τον Kanter του Κολοσσού στην πρώτη θέση στους βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης (έχουν από 206).