Τις εντυπώσεις του για την προετοιμασία του Άρη στη Βουλγαρία ανέφερε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της ομάδας ο Σπύρος Μούρτος, που αναφέρθηκε επίσης στον Παναγιώτη Γιαννάκη και το δέος που νιώθει για τον προπονητή του.

Αρχικά ο Σπύρος Μούρτος μίλησε για την δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία: «Είναι μια διαφορετική προετοιμασία από τις άλλες. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά ενώ δεν είναι ολοκληρωμένο ακόμη το ρόστερ. Παρ’ όλα αυτά δουλεύουμε σκληρά σε καθημερινή βάση με στόχο τη βελτίωση».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον Παναγιώτη Γιαννάκη λέγοντας: «Το δέος είναι δεδομένο προς το πρόσωπο του. Είναι μια πολύ μεγάλη παρουσία. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία. Τον ακούμε όλοι, δουλεύουμε σκληρά και θέλουμε να δείξουμε ομαδικοί. Περιμένουμε και τα υπόλοιπα παιδιά, προκειμένου να κλείσει το ρόστερ για να μπορέσουμε να δουλέψουμε καλύτερα σε συνθήκες αγώνα. Όσο συμπληρώνεται το ρόστερ, ανυπομονούμε να δούμε την ομάδα ολοκληρωμένη και να δουλέψουμε όλοι μαζί. Να μπορέσουμε να είμαστε στα επόμενα φιλικά όσο το δυνατόν όλοι μαζί».

Ο Άρης θα ξεκινήσει την χρονιά με το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ (4/10) με τον Μούρτο να αναφέρει: «Όπως πέρυσι και πρόπερσι, θα είναι απαιτητική χρονιά, με πολλά παιχνίδια. Ξεκινάμε με το ντέρμπι κάτι που θεωρώ ότι είναι καλό. Τα περισσότερα παιδιά γνωρίζουν από διπλούς αγώνες. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Θα είναι μια μεγάλη σεζόν».