Ο Τι Τζέι Μπρέι εξήγησε μέσω του blog που διαθέτει στο esake.gr, πως το ζητούμενο για την ομάδα του είναι το καλύτερο πλασάρισμα στην τελική βαθμολογική κατάταξη.  

 

Αναλυτικά:

 

«Γεια σας και πάλι φίλοι μου 

Ερχόμαστε από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είναι μία μεγάλη ομάδα, αθλητική και δυνατή, η οποία προσπάθησε να τελειώσει πολύ γρήγορα το ματς. Έκαναν αρκετά καλή δουλειά στο να μας βγάλουν από τον ρυθμό μας, αλλά νομίζω ότι και εμείς είχαμε κάποιες καλές πολύ καλές στιγμές, καθώς βρήκαμε καλά σουτ. 

Από την άλλη, υπήρξαν και κάποιες στιγμές, όπου δεν τους επιτρέψαμε να σκοράρουν εύκολα και να πάρουν τα σουτ που ήθελαν. Ελπίζω να χτίσουμε πάνω σ’ αυτό ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ. 

Ο επόμενος αντίπαλός μας έρχεται από μία μεγάλη νίκη απέναντι στον Άρη, όπου έβαλε πολύ μεγάλα σουτ προς το τέλος. Αναμφίβολα, αυτή την στιγμή έχουν πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά θεωρώ ότι μπορούμε να τους ματσάρουμε καλά. 

Εάν εκτελέσουμε το πλάνο μας ομαδικά και αν τους δυσκολέψουμε τον δρόμο προς το καλάθι, τότε πιστεύω ότι θα είμαστε σε θέση να πάρουμε τη νίκη. Είχαν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη και γι’ αυτό εμείς θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έξτρα ξεκούραση που είχαμε. Θα πρέπει να τους δυσκολέψουμε πολύ και τα 40 λεπτά, γι’ αυτό θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι πνευματικά σε κάθε κατοχή, ώστε να τους δείξουμε ότι δεν θα είναι εύκολο να μας αντιμετωπίσουν. 

Τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ στον κόσμο. Η παρουσία τους στο παιχνίδι με το Λαύριο ήταν καταπληκτική. Ήταν τιμή μας που είχαμε αυτή την στήριξη και στα τέσσερα δεκάλεπτα σε ένα πολύ δυνατό ματς. Όμως και ο ΠΑΟΚ είναι μία εξίσου δυνατή ομάδα και εμείς πρέπει να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Είμαστε κοντά στη βαθμολογία και γι’ αυτό θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη στο γήπεδό μας, ώστε να έχουμε καλύτερη θέση στα playoffs. 

Ένα μεγάλο μέρος των νικών μας στη Ρόδο ανήκει στους φιλάθλους μας, γιατί με την παρουσία τους δυσκολεύουν πολύ τους αντιπάλους μας. Ελπίζω να παίξουμε ακόμη ένα παιχνίδι μέσα σε εξαιρετική ατμόσφαιρα και να πάρουμε στο τέλος τη νίκη. 

Τα λέμε την επόμενη φορά, 

Τι Τζέι»