Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και ο ΓΣΛ/Φάρος πήραν από χθες διαφορετικούς δρόμους. Ο Ελληνας τεχνικός είχε συνάντηση με τους διοικητικούς ηγέτες της ομάδας και αποφασίστηκε από κοινού οι δυο πλευρές να μην συνεχίσουν την συνεργασία τους. Την ίδια ώρα που ο Σκουρτόπουλος άνοιγε την πόρτα για να φύγει, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έδειχνε έτοιμος να την ανοίξει. Ο 47χρονος τεχνικός δείχνει να τα έχει βρει με την διοίκηση και είναι τεχνικός να πάρει στα χέρια του το τιμόνι του συλλόγου, που μετακομίζει πλέον στην Λήμνο.

Ο Σκουρτόπουλος μίλησε για το διαζύγιο με την ομάδα και ανέφερε: «Μετά τη συνάντηση με την οικογένεια Μπούμπουρα, αποφασίσαμε από κοινού τη μη συνέχιση της συνεργασίας μας την επόμενη χρονιά. Έχοντας περάσει μια πολύ δύσκολη σεζόν στη Λάρισα και ζώντας κάτω από περίεργες και δυσμενείς καταστάσεις έως να αναλάβει την ομάδα ο κ. Μπούμπουρας, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους συνεργάτες μου, τους παίκτες μου, την οικογένεια Μπούμπουρα, προσωπικά τον κ. Βαγγέλη Τσάπα και όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό μας ώστε να βγει αυτή η χρονιά και να κρατήσουμε το Φάρο στην κατηγορία”.

Τον Σκουρτόπουλο… αποχαιρέτησε με δήλωση του ο Σπύρος Μπούμπουρας, ο οποίος τον ευχαρίστησε και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ομοσπονδιακό προπονητή, κ. Θανάση Σκουρτόπουλο για τη συνεργασία μας στο ΓΣΛ Φάρο. Αποφασίσαμε από κοινού να μην πορευρούμε μαζί την επόμενη σεζόν. Ο κ. Σκουρτόπουλος είναι ο άνθρωπος ο οποίος κράτησε “ζωντανό” το Φάρο στη Λάρισα και χωρίς αυτόν η ομάδα δε θα βρισκόταν σήμερα στη Basket League. Του ευχόμαστε τα καλύτερα σε ό,τι επιλέξει να κάνει από εδώ και πέρα στην καριέρα του».