Η εξαιρετική σεζόν που έκανε ο Ζερμέν Λοβ φέτος με τον Χολαργό στα γήπεδα της Basket League αποτέλεσαν… διαβατήριο για να βρεθεί ο παίκτης στην Ιταλία και να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Οι καλές του εμφανίσεις τράβηξαν το βλέμμα της Βερόνα. Η ομάδα της ιταλικής Α1 τα βρήκε με τον 30χρονο Αμερικανό και ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτησή του.

Ο 30χρονος γκαρντ ήταν τους πρωταγωνιστές της εξαιρετικής πορείας του Χολαργού στην Α1. Η ομάδα είχε ανέβει  το προηγούμενο καλοκαίρι στην Α1 για πρώτη φορά στην ιστορία της, αλλά παρά το ότι ήταν νεοφώτιστη, έκανε μια μαγική χρονιά και μπήκε στα πλέι οφ. Ο Λοβ ήταν από τα σημεία αναφορά του Χολαργού και ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν στην Basket League έχοντας μέσο όρο 11,1 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 28 συμμετοχές.

Ο Χολαργός, βέβαια, δεν θα… υπάρχει πια, καθώς συμφώνησε να δώσει το ΑΦΜ του στον Κολοσσό και έτσι να μείνουν οι Ροδίτες (είχαν πέσει βάσει της βαθμολογίας) στην Α1 και οι Αθηναίοι θα πάνε σε… διάλυση και υποβιβασμό στην Β’ Εθνική. Γι’ αυτό άλλωστε και η ομάδα δεν έκανε πρόταση στον Λοβ να μείνει. Ο παίκτης έτσι ήταν ελεύθερος, μίλησε με τους Ιταλούς, τα βρήκε και θα παίζει πλέον στη Βερόνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Ιταλών:

«Η Scaligera Basket ανακοινώνει ότι έχει υπογράψει την συμφωνία με τον αθλητή Jermain Love, που ισχύει για την επόμενη σεζόν. Ο γεννημένος στις 27 Μαρτίου 1989, είναι παίκτης που φτάνει στους «τζιαλομπλού» μετά το τελευταίο πρωτάθλημα που έπαιξε στην ελληνική A1 με την φανέλα του Χολαργού»

 

TO POST ΤΗΣ ΒΕΡΟΝΑ