Ο Χολαργός ετοιμάζεται να ντεμπουτάρει για πρώτη φορά στην ιστορία του στα σαλόνια της Basket League και θέλει να δείξει ένα σοβαρό και ανταγωνιστικό προφίλ, έχοντας σαν πρώτο στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Άρης Λυκογιάννης και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και αναφέρθηκαν στους στόχους της ομάδας των Βορείων Προαστίων αλλά και σε όσα θέλουν να βγάλουν στο παρκέ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο έμπειρος τεχνικός:

«Ο Χολαργός συμμετέχει για πρώτη φορά στην Basket League. Ο βασικός στόχος της ομάδας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να μπορέσουμε να κερδίσουμε το σεβασμό των αντιπάλων. Αυτό είναι ένα βασικό στοιχείο που θέλουμε να πετύχουμε με τη δουλειά μας».

Σχετικά με την έναρξη του πρωταθλήματος τόνισε πως: «Όσο για το νέο πρωτάθλημα που ξεκινάει, εύχομαι να υπάρχει υγεία για όλους τους αθλητές και όσους συμμετέχουν και μακάρι να γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Να έχει μεγάλο ενδιαφέρον, ωραία παιχνίδια που θα κρίνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και θα φέρει ακόμη πιο πολύ κόσμο στα γήπεδα, καθώς και πολλά νέα παιδιά».

Με τη σειρά του ο αρχηγός του Χολαργού δήλωσε: «Είμαστε ένα σύνολο που έκανε πολύ καλή προετοιμασία. Οι προπονήσεις του Χολαργού είναι σε έναν πολύ καλό βαθμό και ανταγωνιστικό και μπροστά μας έχουμε πολλές προκλήσεις, τόσο οι παίκτες όσο και η ομάδα ως σύνολο. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους μας στην προσπάθεια που θα κάνουμε στην πρώτη χρονιά του Χολαργού στην Basket League. Όσο για το πρωτάθλημα που ξεκινάει είναι πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό. Θέλουμε να είμαστε η σκληρή ομάδα του πρωταθλήματος και να παίζουμε κάθε παιχνίδι στα κόκκινα».