Ο Διονύσης Σκουλίδας μπήκε από τον πάγκο στην τελευταία περίοδο και με πέντε σερί πόντους έβαλε την δική του «σφραγίδα» στην μεγάλη νίκη του Χολαργού επί του ΠΑΟΚ στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» για την τέταρτη αγωνιστική της Basket League.

«Ήταν μια ιστορική νίκη μέχρι την επόμενη για την ομάδα, γιατί έχουμε μπροστά μας έναν μαραθώνιο. Προσωπικά, το πιο σημαντικό στοιχείο για το παιχνίδι είναι ότι δείξαμε χαρακτήρα, πήραμε το προβάδισμα από την αρχή και παρόλο που είχαμε ένα κενό διάστημα, με υπομονή δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να πάρει το προβάδισμα ελέγχοντας πλήρως το παιχνίδι στην μεγαλύτερη διάρκεια του και γι’ αυτό φτάσαμε στη νίκη».

Η ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν κάτι που επισήμανε ο Διονύσης Σκουλίδας, λέγοντας: «ο κόσμος βοήθησε πολύ με την παρουσία του, ήταν ωραία η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και ελπίζουμε να έχουμε την ίδια ατμόσφαιρα και στην συνέχεια».

Όσο για την συνέχεια επεσήμανε: «Πιστεύω πως έχουμε αρχίσει και κερδίζουμε τον σεβασμό των αντιπάλων μας. Έχουμε δυο εβδομάδες μπροστά μας για να βελτιωθούμε ατομικά και ομαδικά μέχρι τον αγώνα με την ΑΕΚ. Πιστεύω πως είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, απέναντι σε μια ιστορική ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες που παίζει στην έδρα της. Αν όμως προετοιμαστούμε κατάλληλα και δείξουμε χαρακτήρα όπως συνέβη με τον ΠΑΟΚ, θα έχει πολύ ενδιαφέρον το παιχνίδι με την ΑΕΚ».