Η αναμέτρηση με το Περιστέρι περνάει στο… χρονοντούλαπο για τον Χολαργό, καθώς το προσεχές Σάββατο (27/10, 15:45) υποδέχεται στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» τον ΠΑΟΚ σ’ ένα μεγάλο παιχνίδι. Ο Αλέξανδρος Συριδωνίδης μίλησε για την αναμέτρηση, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως με την βοήθεια του κόσμου του, η ομάδα του Χολαργού μπορεί να πάρει τη νίκη.

«Ξέραμε ό,τι το παιχνίδι με το Περιστέρι εκτός έδρας θα είναι δύσκολο, αλλά μπορούσαμε να το κερδίσουμε. Δεν τα καταφέραμε τελικά, αλλά πρέπει άμεσα να το αφήσουμε πίσω και να κοιτάξουμε μπροστά που έχουμε ένα δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ. Είναι μια πολύ καλή ομάδα με γεμάτο ρόστερ που αγωνίζεται και στην Ευρώπη στο Champions League της FIBA. Εμείς από την πλευρά μας παίζουμε στο γήπεδο μας και με την βοήθεια του κόσμου μας πιστεύω ό,τι μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, χρειάζεται αυξημένη προσοχή και συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά αν έρθει ο κόσμος και μας στηρίξει θα είναι σημαντικό για μας προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η νίκη».

Αγωνιστικά, ξεκινά σήμερα η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ με τον Άρη Λυκογιάννη να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.