Σε ρυθμούς Προμηθέα κινούνται ήδη στον Χολαργό. Ο Άρης Λυκογιάννης ανεβάζει τους ρυθμούς προπόνησης και δουλεύει ήδη σε επίπεδο τακτικής για την αναμέτρηση με τους Πατρινούς.

Ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης μίλησε για την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Προμηθέα, λέγοντας πως θα πρέπει η ομάδα του να είναι συγκεντρωμένη για να πετύχει το στόχο της.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Προμηθέας είναι πολύ καλή και έμπειρη ομάδα με γεμάτο ρόστερ. Ακόμη και ο τελευταίος παίκτης του μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε οποιαδήποτε ομάδα της Basket League. Παράλληλα, πηγαίνει πολύ καλά και στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά και να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας σ’ ένα παιχνίδι εντός έδρας».

-Για το τι πρέπει να προσέξει ο Χολαργός κόντρα στους Πατρινούς, υποστήριξε: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο που θα έχουμε για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

-Για την στήριξη του κόσμου: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, ελπίζω να έρθει και να έχει το ίδιο πάθος, όπως και στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Να μας στηρίξει και να μας δώσει την ώθηση που απαιτείται για να φτάσουμε στη νίκη. Είναι σημαντικό να έρθει στο γήπεδο και να μας στηρίξει».