Η διακοπή του πρωταθλήματος της Basket League, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δίνει το δικαίωμα για μια μίνι-προετοιμασία στον Χολαργό εν όψει του αγώνα που ακολουθεί με την Κύμη στην Χαλκίδα (8/12).

Σ’ αυτό το πλαίσιο ο Άρης Λυκογιάννης προγραμμάτισε ένα δυνατό φιλικό με την ΑΕΚ το Σάββατο (1/12, 15:30) στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης», προκειμένου να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του και τον βαθμό αγωνιστικής τους ετοιμότητας.

Για την αναμέτρηση απέναντι στην Κύμη (8/12), αλλά και την ευκαιρία που έχασε ο Χολαργός στο Ρέθυμνο, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στην Κρήτη με το Ρέθυμνο χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία για να πετύχουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Μετά την διακοπή ακολουθεί άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι με την Κύμη εκτός έδρας. Αυτό είναι το δεύτερο σερί παιχνίδι, όπου αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή, γεγονός που σημαίνει ότι ο αντίπαλος θα παίξει πιο παθιασμένα σ’ αυτό το ματς».

-Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του Χολαργού για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα, εξήγησε: «Πρέπει αυτή τη φορά να μείνουμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά στο παιχνίδι και να μην χάσουμε σε κανένα σημείο τον έλεγχο του, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας».