Aίσιο τέλος φαίνεται να έχει η υπόθεση της ομάδας του Μεσολογγίου καθώς εδώ και λίγη ώρα είναι και επίσημα μέλος της Basket League, με την ΕΕΑ να ανακοινώνει την χορήγηση του πιστοποιητικού. Μετά την παράταση που πήρε εχθές, εκπλήρωσε ήδη κάποιες από τις απαιτούμενες διαβεβαιώσεις και τελικά έγινε μέλος της λίγκας έστω και με καθυστέρηση.

Έτσι, οι “σίγουροι” του φετινού πρωταθλήματος είναι πλέον 11, και εκκρεμεί το ζήτημα του Ιωνικού. Σήμερα η ομάδα της Νίκαιας έκανε αίτηση για αναστολή της χθεσινής απόφασης και μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη – όταν θα συνεδριάσει εκ νέου η επιτροπή – οφείλει να έχει λύσει το ζήτημα που έχει προκύψει, ώστε να του χορηγηθεί το πιστοποιητικό αλλιώς θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα το οποίο θα αποτελέσει μεγάλο πλήγμα και για την ομάδα αλλά και για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

 Μένει λοιπόν να δούμε αν το πρωτάθλημα το ερχόμενο αντί αυτού του σαββατοκύριακου θα ξεκινήσει με 11 η με 12 ομάδες, όλα εξαρτώνται από την υπόθεση του Ιωνικού. Σε περίπτωση αποβολής των Νικαιωτών από το πρωτάθλημα η ΑΕΚ θα έχει ρεπό μιας και εκείνη έπαιζε μαζί τους την πρώτη αγωνιστική.