Ο ιδιοκτήτης του Ηφαίστου, Σπύρος Μπούμπουρας, δεν άνοιξε τα χαρτιά του σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95,5» και δεν ξεκαθάρισε αν η οικογένεια Μπούμπουρα θα αποχωρήσει από την ομάδα της Λήμνου: «Είναι μια περίοδος αποφάσεων. Πιστεύω ότι μέχρι τις 15 του μήνα θα έχει παρθεί η τελική απόφαση».

Από την άλλη, πάντως, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάνει καμία κίνηση για να αναλάβει τα ηνία του Αρη: «Δεν είχε γίνει καμία συζήτηση. Θέλουμε να μην γίνεται αυτό καθώς δεν θέλουμε ο κόσμος του Άρη να λέει ότι κάνουμε διαφήμιση με το όνομα του. Δεν υπήρξε καμία επαφή. Μόλις βγήκαν αυτά τα δημοσίευμα με πήρε ο κ. Αρβανίτης και με ρώτησε και του είπα ότι δεν είναι εποχή για τέτοια πράγματα. Ο καθένας πρέπει να γνωρίζει τα όρια του. Ο Άρης είναι ένα σωματείο που θέλει έναν άνθρωπο πολύ έτοιμο γιατί έχει ιστορία και λαό».

Ο Σπύρος Μπούμπουρας έμεινε λίγο παραπάνω στον Αρη και είπε για το τοπίο στους «κίτρινους»:  «Ο Άρης δεν έχει επενδυτές τώρα γιατί υπήρξαν κακοί επενδυτές στο παρελθόν. Σίγουρα θα βρισκόταν πιο εύκολα εάν δεν υπήρχαν χρέη».

Ο Σπύρος Μπούμπουρας δεν έμεινε μόνο εκεί και έκανε αναφορά και σε άλλα θέματα.

Για την κατάσταση στο άθλημα είπε: «Η περίοδος αυτή δεν είναι καλύτερη αλλά οι αποφάσεις που πάρθηκαν είναι προς το καλύτερο».

Για το τοπίο στην Basket League και την απουσία του Ολυμπιακού ανέφερε: «Όπως είναι δομημένο το μπάσκετ με το πρότυπο της Euroleague, που είναι κλειστή λίγκα, δεν ξέρω κατά είναι εύκολο να γίνει αυτό. Δεν υπάρχει επένδυση σε μια ομάδα. Υπάρχει ηθική επένδυση. Βάζω χρήματα και λαμβάνω πίσω την αγάπη που δίνει το άθλημα. Μην συγκρίνεται το ποδόσφαιρο με το μπάσκετ. Διαβάζω συνέχεια για τη διαχείριση του ΕΣΑΚΕ. Σίγουρα είναι πλήγμα η φυγή του Ολυμπιακού και θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα πράγματα. Μπορείς να πεις ότι φεύγει ο Γαλατσόπουλος και παίρνεις τον Άνταμ Σίλβερ αλλά είναι κορεσμένη η αγορά. Πρέπει να γίνουν κινήσεις αλλά είναι κορεσμένα τα πράγματα».

Για το εάν θα πρέπει να υπάρξουν και κριτήρια εμπορικότητας στην Basket League τόνισε: «Αυτό θα βοηθούσε τις ομάδες που δεν έχουν κόσμο. Θα λέγανε ότι εάν δεν έρχεστε στο γήπεδο, πάει η ομάδα. Υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση για τον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Είναι σαν να έχεις μια αντιπροσωπεία και να έχεις δύο αυτοκίνητα που είναι καλά και πουλάνε αλλά βγάζουν προβλήματα. Τότε κοιτάς να λύσεις τα προβλήματα».