Διπλό «μπουργιουρντί» του ΒΑΤ για ΠΑΟΚ και Ηρακλή. Το Διαιτητικό Δικαστήριο της FIBA δικαίωσε τον Will Hatcher και καλεί τον ΠΑΟΚ να του καταβάλει 91.000 ευρώ, ενώ ο Ηρακλής καλείται να δώσει 12.000 δολάρια (συν τόκους) στον Sten Sokk.

Το ΒΑΤ… πήρε φωτιά και άναψε φωτιές στις ελληνικές ομάδες. Το Διαιτητικό Δικαστήριο της FIBA ανακοίνωσε χθες τις αποφάσεις του. Και πολλές απ’ αυτές ήταν κατά ελληνικών ομάδων. Το ΒΑΤ έκοψε τεράστιο λογαριασμό στον Ολυμπιακό για τον Toupane. Το ίδιο έκανε και για την ΑΕΚ για τις υποθέσεις των Mbakwe και Atic.

Το… μενού όμως, είχε και ΠΑΟΚ και Ηρακλή. Πιο πολύ φυσικά «πόνεσε» η τσέπη του ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε και που είχε οικονομικά προβλήματα ήρθε και η απόφαση για τον Will Hatcher για να δέσει το γλυκό. Ο Αμερικανός δικαιώθηκε και έτσι ο ΠΑΟΚ πρέπει να δώσει στον τέως παίκτη του, που φέτος  ήταν στο Περιστέρι, 91.000 ευρώ!

Από την άλλη, ο Ηρακλής καλείται να καταβάλει 12.000 δολάρια συν τόκους στον Sten Sokk.

Ο Εσθονός έπαιξε στην ομάδα την περασμένη σεζόν 2018-19, αλλά έφυγε το καλοκαίρι. Ο Sten Sokk έχει… σχέση με την Ελλάδα. Πατέρας του είναι ο Εληνοποιημένος γκαρντ Tiit Sokk, ο οποίος είναι… γνωστός του ελληνικού μπάσκετ. Ο πατέρας Sokk, που ήταν γκαρντ της Εθνικής ομάδα της πάλαι ποτέ Σοβιετικής Ένωσης είχε παίξει σε Παναθηναϊκό (1992-96) και Άρη (1997-98).