Και αυτό γιατί η ομάδα του μπορεί να γνώρισε την ήττα με 91-84, παρόλα αυτά παρουσίασε ένα δυναμικό πρόσωπο  μέσα στο παρκέ του «Μελίνα Μερκούρη».

 

Οι δηλώσεις του Θανάση Σκουρτόπουλου:

«Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Τα είχε όλα. Δύναμη, πάθος ανταγωνισμό, τακτική. Νομίζω το Ρέθυμνο Cretan Kings κέρδισε δίκαια και ήταν καλύτερο στις λεπτομέρειες. Έχει την εμπειρία να διαχειριστεί κάποια πράγματα καλύτερα, όσον αφορά στις επιλογές. Εμείς στο τέλος παρότι πήραμε το ριμπάουντ κάναμε ένα κρίσιμο λάθος, αλλά είναι από τα αναμενόμενα. Δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον. Κρατάω το καλό κομμάτι και συνεχίζουμε.

Από σήμερα κιόλας αρχίζουμε να δουλεύουμε για τον Κολοσσό. Ελπίζουμε αυτήν την εβδομάδα να είμαστε υγιείς γιατί έχουμε ταλαιπωρηθεί αρκετά τις τελευταίες μέρες. Ο Σάφτενααρ, ο Μαραγκός, ο Βαβάτσικος και ο Διαμαντάκος έπαιξαν χωρίς καμία προπόνηση. Τους ευχαριστώ για αυτό γιατί έδωσαν ό,τι μπορούσαν. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Ρέθυμνο Cretan Kings. Εμείς ελπίζουμε, μετά από μία πολύ δύσκολη και παράξενη χρονιά, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό φινάλε με την παραμονή και ό,τι περισσότερο μπορούμε».