Μία εύκολη νίκη πήρε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο Ολυμπιακός, αφού κατάφερε να κερδίσει με – τον Προμηθέα Πατρών και να κλείσει νικηφόρα την φετινή σεζόν στην Basket League. Οι Πειραιώτες έπαιξαν εξαιρετικά σε όλο το παιχνίδι και περιόρισαν όσο έπρεπε τους Πατρινούς, παίρνοντας τη νίκη.

Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ καλά στο παρκέ από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και αμφότερες θέλησαν να επιβάλουν το ρυθμό τους στην αναμέτρηση, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα, με μία αρκετά καλή διαφορά από τους φιλοξενούμενους (24-15). Στη συνέχεια οι δύο ομάδες συνέχισαν να παίζουν καλά, με τον Ολυμπιακό να μεγαλώνει κι άλλο τη διαφορά από τον Προμηθέα, πριν οι δύο ομάδες κατευθυνθούν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα (50-30).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Μάκη Γιατρά έδειχναν ανήμποροι να αντιδράσουν στα… χτυπήματα των αντιπάλων τους, με την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ να κάνει σωστές επιλογές στην επίθεση, καταφέρνοντας να ανοίξει κι άλλο το προβάδισμα στο σκορ (72-48). Στην τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός έκανε διαχείριση στο παιχνίδι και παίζοντας συγκεντρωμένα κατάφερε να πάρει και μια εύκολη, όπως αποδείχθηκε, νίκη, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 86-59.

Δεκάλεπτα: 24-15, 50-30, 72-48, 86-59.

Δείτε τα αναλυτικά στατιστικά ΕΔΩ.