Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος σήκωσε με την μια τα μανίκια και έπιασε κατευθείαν δουλειά στον Ηρακλή. Αμέσως μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από την Λετονία, όπου ήταν με την Εθνική, ο ομοσπονδιακός προπονητής και νυν κόουτς του «γηραιού» πήγε στο «Ιβανώφειο» και προπόνησε για πρώτη φορά τη νέα του ομάδα.

Οι προπονήσεις είχαν και ένα νέο πρόσωπο, καθώς με την ομάδα θα γυμνάζεται ο Ζήσης Σαρικόπουλος.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν θέλησε να πάρει ανάσα μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική. Ήθελε να πάει κατευθείαν στο «Ιβανώφειο» να γνωρίσει τους νέους παίκτες του και να τους προπονήσει για πρώτη φορά. Και αυτό έκανε. Βέβαια η πρώτη προπόνηση είχε περισσότερο τον χαρακτήρα γνωριμίας με τους παίκτες και από αύριο ο Σκουρτόπουλος θα πατήσει το γκάζι, για να μπει έτσι στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το ματς με τον Ιωνικό.

Η ομάδα, πάντως… δούλευε όλο αυτό το διάστημα με τις… οδηγίες του, έστω κι αν ο νέος κόουτς του Ηρακλή ήταν στην Εθνική Ελλάδας.

Τις προπονήσεις έκαναν στον Ηρακλή οι συνεργάτες του Σκουρτόπουλου, Μπούτσκος και Γκαϊτατζής.

«Η ομάδα έχει ταλέντο, θα πετύχουμε τους στόχους μας με δουλειά»

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε για τη νέα σελίδα της καριέρας του και τους στόχους που έχει με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Σκουρτόπουλου όπως δημοσιεύτηκαν στο κανάλι του «Tilesport. Tv» στο YouTube:

«Ήθελα να είμαι από σήμερα εδώ, να ξεκινήσω μαζί με τα παιδιά να γνωριστούμε. Έχω ήδη κάνει μια συνεργασία καλή με τους συνεργάτες μου όλο αυτό το διάστημα και ο σκοπός μας είναι να ξεκινήσουμε από αύριο για το παιχνίδι με τον Ιωνικό, το οποίο είναι και η πρώτη προτεραιότητα για την ομάδα αυτή τη στιγμή.

Νομίζω ότι χρειαζόμαστε μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα. Να αλλάξει λίγο η ψυχολογία. Θεωρώ ότι η ομάδα έχει και ταλέντο και ποιότητα και πιστεύω ότι με την δουλειά θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Είμαι ένας άνθρωπος που τα τελευταία 40 χρόνια, δουλεύω, ζω από το μπάσκετ, έχω ζήσει πολλές καταστάσεις και ειδικά στην Θεσσαλονίκη και ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει Ηρακλής. Ποιο είναι το μέγεθος, η ιστορία της ομάδας και γι’ αυτό αποτελεί ιδιαίτερη και χαρά και τιμή, που βρίσκομαι εδώ και είμαι ο άνθρωπος που επιλέχθηκε για να λειτουργήσουμε την ομάδα.

Ξέρω πολύ καλά τη σοβαρότητα της κατάστασης. Θεωρώ, όμως, ότι όλα αυτά μπορούν να ξεπεραστούν.

Πρώτα απ όλα να έχουμε υγιή τα παιδιά, να μην έχουμε απώλειες γιατί είναι μια δύσκολη εποχή. Δεύτερον, να δουλέψουμε σκληρά και αφοσιωμένα όπως πρέπει, κάθε μέρα να γίνεται και στη συνέχεια να πετύχουμε τα αποτελέσματα.

Αν όμως, τα δυο πρώτα που είπα τα ταιριάξουμε και δεν έχουμε τέτοιου είδους προβλήματα, νομίζω ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν σιγά, σιγά και όλοι θα είναι ευχαριστημένοι στο τέλος».

 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ «TILESPORT.TV»

 

 

 Πηγή: Tilesport. tv

 

O ZHΣΗΣ ΣΑΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ