Κανονικά προετοιμάζεται ο Ηρακλής για το παιχνίδι του Σαββάτου στην Αθήνα με αντίπαλο την ΑΕΚ. Ο AJ Ogilvy δείχνει εμφανή σημάδια βελτίωσης και προετοιμάζεται ήδη για το ντεμπούτο του με τους “κυανόλευκους”. Παράλληλα, ο Θοδωρής Ζάρας ακόμα κρίνεται αμφίβολος για το κομβικό αυτό παιχνίδι. Ο Έλληνας γκαρντ υπεβλήθη σήμερα σε μαγνητική και δεν έδειξε κάτι το μεμπτό και δίνει τον δικό του αγώνα “δρόμου” για να προλάβει τον αγώνα κόντρα στην Ένωση

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής:

Με εντατικούς ρυθμούς και μεγάλη διάθεση ξεκίνησε η προετοιμασία του Ηρακλή για τον αγώνα του Σαββάτου (7/3, 17:30), στο ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ, μετά την άνετη επικράτηση της ομάδας μας την περασμένη Κυριακή, επί του Ιωνικού. 

Ο Ηλίας Καντζούρης είδε με ικανοποίηση τον Άντριου Όγκιλβι να ανεβάζει στροφές και να είναι υπέρ του οι πιθανότητες να φορέσει τη φανέλα του ΗΡΑΚΛΗ για πρώτη φορά στον Σαββατιάτικο αγώνα, τη στιγμή που αύριο ο Αυστραλός θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη Ομάδα σε φουλ ρυθμούς.

Στο επόμενο 48ωρο, εξ άλλου, θα ξεκαθαρίσει και η συμμετοχή του Θοδωρή Ζάρα στον αγώνα του ΟΑΚΑ. Ο έμπειρος γκαρντ υπεβλήθη σήμερα σε εξέταση μαγνητικής τομογραφίας, η οποία δεν “έδειξε” κάτι το ανησυχητικό.

Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί λόγω μυικής επιβάρυνσης και ο Γιάννης Νικολαϊδης, που και αυτός είναι σε “καλό δρόμο” για την χωρίς προβλήματα ενσωμάτωσή του στην προετοιμασία.

Η προετοιμασία της Ομάδας μας θα συνεχιστεί αύριο, στο Ιβανώφειο, ενώ συνεχίζεται η διάθεση των “μίνι” διαρκείας για τους 3 τελευταίους αγώνες μας εντός έδρας, για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, με ΠΑΟ, Κολοσσό και Ήφαιστο, με μειωμένη τιμή.

Παράλληλα λόγω του ήδη μεγάλου ενδιαφέροντος για τον αγώνα με τον ΠΑΟ, η διάθεση των μεμονωμένων εισιτηρίων γι’ αυτόν τον αγώνα αναμένεται να ξεκινήσει εντός της εβδομάδας, γι’ αυτό καλούμε τους φιλάθλους μας να είναι σε εγρήγορση, προς αποφυγή ταλαιπωρίας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε καθημερινά στα γραφεία της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, απογευματινές ώρες, και στο τηλέφωνο 2310-219233.