Δεν πανηγύρισαν όσο θα ήθελαν στον Ηφαιστο Λήμνου την ιστορική (πρώτη στα πλέι οφ) νίκη της ομάδας επί του Περιστερίου με 77-71 στο κλειστό «Νίκος Σαμαράς» και το 1-1 στη σειρά με τον σύλλογο της «Δυτικής Όχθης».

Οι νησιώτες ήταν προβληματισμένοι μετά το παιχνίδι, εξαιτίας του τραυματισμού του Σον Εβανς.

Ο Αμερικανός παίκτης χτύπησε στον αχίλλειο στο ματς και αποχώρησε τραυματίας από το παρκέ. Οι άνθρωποι του Ηφαίστου αγωνιούν για την σοβαρότητα του τραυματισμού του παίκτη, καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις δεν ήταν καλές και έδειχναν ότι ο τραυματισμός του 30χρονου σέντερ ήταν σοβαρός.

Μάλιστα οι νησιώτες αποφάσισαν να φύγει άμεσα ο παίκτης με αεροπλάνο από τη Λήμνο και να έρθει στην Αθήνα για να κάνει στη πρωτεύουσα όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και να φανεί αν έχει κάτι σοβαρό ή όχι.

Ο Αμερικανός αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια της μηχανής του Ηφαίστου και έχει συμβάλει τα μέγιστα στην μαγική φετινή πορεία της ομάδας στη Basket League.

Στην κανονική περίοδο έπαιξε σε 2 5ματς και είχε μέσο όρο 13,28 πόντους (με 55,36% στα δίποντα), 5,9 ριμπάουντμ 1,24 κλεψίματα.

Στα πλέι οφ έχει παίξει 2 ματς κόντρα στο Περιστέρι και έχει μέσο όρο 12 πόντους (με 56,25%  στα δίποντα), 5,5 ριμπάουντ.