Ο ΕΣΑΚΕ κατέβασε τα ρολά στο πρωτάθλημα της Basket League λόγω της επέλασης του coronavirus και αποφάσισε την αναβολή των αγώνων του σαββατοκύριακου (14-15/3). Οι ομάδες έτσι θα μείνουν… ανενεργές μέχρι και την Δευτέρα και μετά βλέποντας και κάνοντας (δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει την προσεχή εβδομάδα ή αν θα παραμείνει… κλειστό για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα στο πλαίσιο επιπλέον μέτρων κατά του coronavirus. Όλες σχεδόν οι ομάδες δίνουν ρεπό στους παίκτες τους.

Αναμέσα τους και ο Ήφαιστος. Η διοίκηση του συλλόγου μετά από συνεννόηση με τον προπονητή της ομάδας Σωτήρη Μανωλόπουλο, αποφάσισε να δώσει ρεπό στους παίκτες από σήμερα (12/3) μέχρι τη Δευτέρα (16/3) για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας. Την Δευτέρα θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση ανάλογα και με τις αποφάσεις του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ηφαίστου:

“Μετά από συνεννόηση της διοίκησης της ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου με τον προπονητή της ομάδας Σωτήρη Μανωλόπουλο, αποφασίστηκε να δοθεί ρεπό στους παίκτες από σήμερα μέχρι τη Δευτέρα (16/3) για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας. Τη Δευτέρα θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση ανάλογα και με τις αποφάσεις του ΕΣΑΚΕ”.