Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ομάδας:

-Τόντρικ, πώς νιώθεις που θα έρθεις να παίξεις ξανά στην Ελλάδα μετά την παρουσία σου στον Κόροιβο πριν δύο χρόνια;

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα επιστρέψω στην Ελλάδα εκεί όπου ξεκίνησα τη rookie σεζόν μου. Νιώθω ότι έχω πολλά περισσότερα να προσφέρω και να αποδείξω στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία η παρουσία μου στην Α1 για λογαριασμό της ομάδας στη Λήμνο.

Η ομάδα μας θα αγωνιστεί στο νησί της Λήμνου τη φετινή χρονιά και ο κόσμος είναι ήδη ενθουσιασμένος γι’αυτό. Ποια είναι τα συναισθήματά σου για το γεγονός ότι θα αποτελέσεις μέρος αυτής της ιστορικής “αθλητικής” στιγμής του νησιού;

Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος για το ότι θα αγωνιστώ σ’ αυτό το νησί. Έχω ακούσει ότι είναι ένα εξαιρετικό μέρος για έναν αθλητή και ανυπομονώ να βρεθώ εκεί. Το να αποτελείς μέλος μιας ιστορικής στιγμής για έναν τόπο είναι ένα αίσθημα μοναδικό.

Μίλησες με τον κόουτς; Τι σου είπε για την ομάδα;

Ναι, μίλησα με τον κόουτς αρκετές φορές. Υπάρχει μεγάλη οικειότητα μεταξύ μας. Μου είπε ότι θα δημιουργήσουμε μια πολύ καλή ομάδα και θα είναι φοβερή εμπειρία το να αγωνιστώ εκεί μπροστά στους φιλάθλους του νησιού.

Τέλος, στείλε ένα μήνυμα στους φιλάθλους στη Λήμνο.

Θα ήθελα να στείλω το εξής μήνυμα στους φιλάθλους της Λήμνου: “Ανυπομονώ να σας συναντήσω όλους και θα ήθελα να σας πω ότι αυτή η χρονιά θα είναι μία από αυτές που θα σας μείνει αξέχαστες και θα θυμάστε για πάντα. Θα είναι ό,τι καλύτερο για μένα προσωπικά όπως και για όλη την ομάδα να σας έχουμε κοντά μας σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι”.