Με αγωνία περίμεναν οι άνθρωποι του Ηφαίστου τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Σον Εβανς. Ο σέντερ της ομάδας της Λήμνου τραυματίστηκε στο χθεσινό (22/5) παιχνίδι με το Περιστέρι και αποχώρησε από το παρκέ. Οι άνθρωποι της ομάδας περίμεναν με ανυπομονησία τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να φανεί τι έχει ο παίκτης και αγωνιούσαν για το τι θα γίνει, διότι οι πρώτες εκτιμήσεις έδειχναν ότι ο Αμερικανός ίσως να έχει πάθει μεγάλη ζημιά στον αχίλλειο.

Τελικά ο παίκτης απέφυγε τα χειρότερα και οι «νησιώτες» ησύχασαν κάπως, αν και όλα δείχνουν ότι δεν θα παίξει στο 3ο παιχνίδι (25/5) με το Περιστέρι στο κλειστό της «Τζον Κένεντι» στην 1η φάση των πλέι οφ.

Η διάγνωση για τον τραυματισμό του Σον Εβαςμ ήταν πως ο παίκτης έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική. Οι άνθρωποι του Ηφαίστου ανέφεραν ότι ο Αμερικανός σέντερ έχει ξεκινήσει ήδη θεραπείες και είναι αμφίβολος για το τρίτο ματς. Βέβαια, είναι κομματάκι δύσκολο να προλάβει να παίξει το Σάββατο (25/5) στη Αθήνα κόντρα στο Περιστέρι, καθώς το βαρύ διάστρεμμα δεν αφήνει και πολλές ελπίδες για να προλάβει ένας παίκτης να παίξει σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Αυτό, όμως, θα φανεί αύριο και μεθαύριο, οπότε και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ηφαίστου για τον τραυματισμό του Σον Εβανς:

«Ο Σον Έβανς έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική. Ξεκίνησε θεραπεία και είναι αμφίβολος για το τρίτο ματς».