Η αξία του δεν σηκώνει αμφισβήτηση. Τα δείγματα γραφής του άλλωστε είναι γνωστά. Ξέρει καλά τα κατατόπια στην Α1. Τι άλλο να θέλει να κανείς για να αποκτήσει τον Τόντρικ Γκότσερ. Κάπως έτσι σκέφτηκαν οι άνθρωποι του Φάρου και αποφάσισαν να φέρουν τον Αμερικανό στην ομάδα και ο σύλλογος ανακοίνωσε και επίσημα την μεταγραφή του 25χρονου γκαρντ, ο οποίος είχε μ.ο. 12.8 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2.19 ασίστ με τον Κόροιβο την σεζόν 2016-17, ενώ το περασμένο καλοκαίρι είχε… εξαργυρώσει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στην Ελλάδα με την μεταγραφή στην Σολέ.

Η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου της Λήμνου για την απόκτηση του Τόντρικ Γκότσερ:

«Ανακοίνωση συνεργασίας με τον Αμερικανό Toddrick Gotcher.

Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αμερικανό γκαρντ, Toddrick Gotcher. Ο 25χρονος παίκτης ο οποίος έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα τη σεζόν 2016-2017, αγωνιζόμενος στην Α1 κατηγορία με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, θα ενισχύσει την ομάδα μας τη φετινή χρονιά στη Λήμνο.

Ο Αμερικανός, με ύψος 1.93, είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Texas Tech ενώ την περσινή χρονιά έπαιξε στο γαλλικό πρωτάθλημα και τη Cholet έχοντας μ.ο. 9.94 πόντους (37% στα τρίποντα), 3.0 ριμπάουντ, 2.0 ασίστ σε 34 παιχνίδια. Στη διάρκεια της θητείας του στον Κόροιβο Αμαλιάδας είχε μ.ο 12.8 πόντους(39% στα τρίποντα), 6.0 ριμπάουντ, 2.19 ασίστ, 1.5 κλέψ. σε 26 αγώνες».

Ο ΤΟΝΤΡΙΚ ΓΚΟΤΣΕΡ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ