Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αυτό το παιχνίδι είναι μοναδικό! Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω για ακόμη μία φορά τον κόσμο της Λήμνου, γιατί η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν εξαιρετική. Το πιο σημαντικό είναι ότι παρά το γεγονός πως το παχινίδι δεν πήγαινε καλά για εμάς, μας έδωσε πολύ κουράγιο μέχρι το τέλος και γι αυτό καταφέραμε να κάνουμε αυτή την έκπληξη. Λέω ότι είναι έκπληξη γιατί το Λαύριο ήταν πάρα πολύ καλό. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα και τον κόουτς, για την προσπάθεια που κάνουν. Ο Χρήστος Σερέλης έχει χτίσει ένα σύνολο που δεν διαθέτει μεγάλη εμπειρία από την Α1, κι έχει βγάλει ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Σήμερα το Λαύριο ήταν πολύ καλό, κι εμείς πολύ κακοί στα είκοσι πρώτα λεπτά. Για να είσαι τόσο κακός, πρέπει να σε πιέσει κι ο αντίπαλος. Έγιναν λάθη, που δεν έχω ξαναδεί. Όχι μόνο στον Ήφαιστο, αλλά γενικά στο άθλημα.

Στο ημίχρονο στα αποδυτήρια, είπαμε ότι μπορούμε να καλύψουμε τη διαφορά, αν δούμε κάθε φάση ξεχωριστά σε άμυνα και επίθεση. Βασικό ήταν να μην κάνουμε λάθη και να πιέσουμε πολύ στην άμυνα. Από εκεί θα καταφέρναμε σταδιακά να μειώσουμε τη διαφορά.

Νομίζω ότι το κάναμε, αλλά δεν ήμασταν εύστοχοι. Πιέσαμε, κλέψαμε μπάλες, βγάλαμε ελεύθερα σουτ, αλλά δεν τα βάλαμε. Δεν κάναμε πολλά λάθη, αλλά δεν βάλαμε τα σουτ. Οπότε αυτό που έπρεπε να κάνουμε ήταν να παίξουμε ακόμη καλύτερη άμυνα και να κερδίσουμε από αυτή. Αυτό έγινε, μειώσαμε τη διαφορά και πήραμε τη νίκη. Ήταν καθαρά θέμα τύχης αυτό που έγινε στο τέλος, πρώτον γιατί το Λαύριο έχασε πολλές βολές (η οδηγία ήταν να κάνουμε φάουλ) και δεύτερον γιατί βάλαμε το τελευταίο σουτ του αγώνα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Μιχάλη Πελεκάνο που είναι 38 ετών αλλά έχει πολλά χρόνια μπάσκετ μπροστά του. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Λαύριο.

Πριν κλείσω, νιώθω την ανάγκη να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε κάποιους ανθρώπους που προσφέρουν σημαντικά στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας και είναι πάντα «εκεί» για όλους. Ο γιατρός, Θωμάς Λούκας, ο φυσικοθεραπευτής, Ριχάρδος Καμπόσος, και ο γυμναστής, Δημήτρης Κολτσιδόπουλος, προσφέρουν πολλά με την πολύτιμη στήριξή τους. Τους ευχαριστώ για όλα».