Ο Ήφαιστος Λήμνου μετά από μία αναγνωριστική χρονιά στα σαλόνια της Basket League, θέλει τη νέα σεζόν να αποδείξει ότι έχει τη δυναμική να παραμείνει στο ίδιο επίπεδο και ει δυνατόν να ανέβει κιόλας.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είχε θέσει εξ αρχής σαν στόχο για το σχεδιασμό της ομάδας, τη διατήρηση των βασικών στελεχών της περσινής επιτυχημένης πορείας. Η αρχή έγινε με τον Σπύρο Μούρτο, ενώ πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε η παραμονή και του Τζέρι Σμιθ. Τώρα, ετοιμάζεται ένας ακόμα παίκτης να παραμείνει στη Λήμνο και τη νέα σεζόν, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr, ο Σον Έβανς σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά τη φανέλα του Ηφαίστου.

Ο Αμερικανός ήταν ένας από τους βασικούς πυλώνες της περσινής πορείας του Ηφαίστου, ταιριάζει απόλυτα στα θέλω του Σωτήρη Μανωλόπουλου λόγω της αθλητικότητας του, ενώ γνωρίζει την κατηγορία αρκετά καλά, έχοντας παίξει δύο χρονιές στην Basket League. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε τελικό στάδιο και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ανακοινωθεί η παραμονή του παίκτη, με τον Ήφαιστο να βάζει ένα προς ένα τα… κομμάτια του παζλ.