Σύμφωνα με το έγκυρο «Sportando», η ομάδα του Σωτήρη Μαωλόπουλου είναι έτοιμη να ολοκληρώσει το deal με τον ύψους 1,95 μ. γκάρντ, Έλστον Τέρνερ ο οποίος την περσινή σεζόν άφησε καταπληκτικές εντυπώσεις φορώντας την φανέλα της Μπρεμερχάβεν στην BBL. Ο 30χρόνος Αμερικανός γυρολόγος των ευρωπαικών γηπέδων μετρούσε 12,7 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 3,8 ασίστ ανά ματς την περσινή σεζόν στο Γερμανικό πρωτάθλημα.

Οι παλιότεροι και πιο… μυημένοι μπορεί να θυμούνται το συγκεκριμένο όνομα, καθώς ο πατέρας του, Έλστον Τέρνερ Σίνιορ, είχε αγωνιστεί στον Απόλλωνα Πατρών τη σεζόν 1990-1991

Από εκεί και πέρα, παρελθόν από την ομάδα της Λήμνου αναμένεται να αποτελέσει ο Μάριο Λιτλ. Ο Αμερικανός υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα στον αγώνα με το Ρέθυμνο και δεν θα συνεχίσει στον Ήφαιστο, όπως όλα δείχνουν. 

O 32χρόνος παίκτης δυσανασχέτησε σε μία αλλαγή του Σωτήρη Μανωλόπουλου και ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός του έδειξε τον δρόμο για τα αποδυτήρια. Εκεί ο Λιτλ «ξέσπασε» σε μία… πόρτα και στην Λήμνο είναι αποφασισμένοι να μην ανεχτούν τέτοιου είδους συμπεριφορές.