Στην Ελλάδα θα παραμείνει και στη νέα σεζόν ο Τάιρον Μπράζελτον. Απλά θα αλλάξει τόπο διαμονής. Ο Αμερικανός παίκτης που έπαιζε πέρσι στον Πανιώνιο θα ζει πλέον στην Λήμνο, καθώς ο Ηφαιστος ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 32χρονου (1.83μ.) γκαρντ.

Ο Μπράζελτον ήρθε εν μέσω της περσινής σεζόν στους κυανέρυθρους και έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις. Είχε μέσο όρο 19 πόντους και 6 ασίστ και συνέλαβε κι αυτός στην παραμονή της ομάδας της Νέας Σμύρνης στην Α1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηφαίστου:

“Ο Ήφαιστος Λήμνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αμερικανό παίκτη, Tyrone Brazelton. O 32χρονος παίκτης με ύψος 1.83 γεννήθηκε στις 30 Μαρτίου στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών και αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας.
Ο Αμερικανός γκαρντ έχει εννιά χρόνια ευρωπαϊκή εμπειρία. Τα τελευταία έξι χρόνια με γεμάτες χρονιές σε Λιθουανία (Neptunas, Nevezis), Γαλλία (Le Havre, Gravelines), Πολωνία (Rosa Radom) και πέρσι αρχικά έπαιξε στην Α2 Τουρκίας (Istanbulspor) όπου είχε μ.ο. 19.0 πόντους και 6.0 ασίστ για να ολοκληρώσει τη σεζόν στον Πανιώνιο όπου είχε μ.ο.13.0 πόντους και 4.8 ασίστ.”

Ο ΤΑΪΡΟΝ ΜΠΡΑΖΕΛΤΟΝ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ