Απίστευτο κι όμως… ελληνικό για ακόμη μία φορά! Η ΚΕΔ όρισε τον «μη επιθυμητό» για τον Ολυμπιακό, Παναγιώτη Αναστόπουλο στο παιχνίδι των Πειραιωτών με τον Προμηθέα Πατρών, ωστόσο, όπως φαίνεται, δεν τα είχε… υπολογίσει σωστά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Αναστόπουλος έχει οριστεί την ίδια μέρα στο παιχνίδι της VTB League ανάμεσα σε Κάλεβ Ταλίν και Ούνικς Καζάν, ενώ ο άνθρωπος που τον επέλεξε είναι ο υπεύθυνος διαιτησίας και ορισμών στην VTB LeagueΝίκος Πιτσίλκας.

Ο ορισμός στο τρίτο παιχνίδι της σειράς των Playoffs της συγκεκριμένης λίγκας είναι επίσημος (έχει γίνει ανταλλαγή e-mail) και μάλιστα ο Έλληνας διαιτητής είχε πάρει στα χέρια του τα εισιτήρια για να μεταβεί στο Ταλίν και πρέπει να πετάξει την Τρίτη (7/5).

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, ο ορισμός του Έλληνα διαιτητή στο παιχνίδι της VTB League θα ακυρωθεί, όμως το θέμα είναι αν θα αποφασίσει να πάει στο ΣΕΦ ή αν θα δηλώσει κώλυμα. Μάλιστα, υπάρχει και το ενδεχόμενο να ζητήσει να μείνει εκτός αγώνων για ένα διάστημα. Οψόμεθα…