Αρχικά ο Φίλιπ Γκος είπε: «Ήταν ωραίο να ανταγωνιστώ σε ένα τέτοιο παιχνίδι, ήθελα σίγουρα να κερδίσω και το παιχνίδι. Δε θέλω να χάνω ποτέ! Ήταν ωραία, γιατί έπαιξα μαζί με κάποιους παίκτες που πάντα τους αντιμετωπίζω. Ίσως αυτό να είναι το τέλος του δρόμου για μένα, οπότε δεν ξέρω αν θα έχω ξανά την ευκαιρία να παίξω σε All Star Game. Θα το θυμάμαι για πολλά χρόνια» ενώ πρόσθεσε: «Ήξερα ότι θα κερδίσω, ήξερα απο τον πρώτο γύρο ότι θα είμαι εγώ αυτός που θα κερδίσει».

Ο Ντέιβιντ Μπλατ, που ήταν παρών στη συνέντευξη Τύπου, πήρε το λόγο από μόνος του και είπε για τον παίκτη του ΠΑΟΚ: «Είστε όλοι εδώ και βλέπετε τόσα πολλά παιχνίδια, τόσους πολλούς ξένους παίκτες να έρχονται σε αυτήν την υπέροχη μπασκετική χώρα. Ίσως να το παρακολουθείτε και στην Ευρώπη. Ο Φιλ είναι ένας από τους κλασάτους παίκτες, από τους πιο αληθινούς εκπροσώπους, από αυτό που είναι το διεθνές μπάσκετ. O τρόπος που έχει μπει σε μια ξένη χώρα είναι παράδειγμα προς μίμηση. Παρότι είναι σε μια χώρα με πολύ μεγάλους παίκτες, ο Φιλ Γκος είναι επίσης είναι ένας παίκτης πολύ υψηλού επιπέδου».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λούκα Μπάνκι που ήταν επίσης παρών, άρχισε να χειροκροτάει και ακολούθησε όλη η αίθουσα Τύπου με τον Γκος, να παρακολουθεί συγκινημένος!

 
Ήταν σίγουρα η πιο εκπληκτική στιγμή στο φετινό Αll Star Game.

Tags:
Μπλατ