Ο Μάκης Αγγελόπουλος δεν το σκέφτηκε ούτε στιγμή μετά το τέλος της σεζόν. Η ΑΕΚ μπορεί να απέτυχε να περάσει στους «4» της Stoiximan.gr Basket League και να αποκλείστηκε από τον ΠΑΟΚ στην προημιτελική φάση των πλέι οφ. Αυτό ή αλήθεια δεν μπορεί να περάσει στα… ψιλά, διότι όπως και να ‘ναι το να αποτύχει μια ομάδα σαν τη φετινή Ενωση να φτάσει στις 4 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος είναι μιας μορφής… απόκλιση από τους στόχους της. Από την άλλη, όμως, η ΑΕΚ μπορεί να λέει ότι φέτος έζησε μια μαγική σεζόν, καθώς πήρε και το τρόπαιο του Champions League, αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα μάλιστα, σε όλα τα προγνωστικά, καθώς «εκτέλεσε» διαδοχικά στον θεσμό τους δυο… Γολιάθ Παναθηναϊκό (στον ημιτελικό) και Ολυμπιακό (στον τελικό). Και την έζησε αυτή την διπλή μεγάλη επιτυχία, υπό τις οδηγίες του Ντράγκαν Σάκοτα από τον πάγκο.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ έτσι άφησε (και δικαιωματικά το έκανε) τον Σέρβο να αποφασίσει εν λευκώ αν θα παραμείνει ή όχι και στη νέα σεζόν στην τεχνική ηγεσία της Ενωσης.

Ο Σάκοτα, όμως, ακόμα δεν έχει απαντήσει. Βέβαια, η σεζόν μόλις τελείωσε, το γεγονός όμως, ότι η απάντηση του Σέρβου καθυστερεί δείχνει πολλά. Και όσο περνάνε οι μέρες και ο Σάκοτα δεν απαντάει και η ΑΕΚ μένει στην αναμονή, τόσο κερδίζει πόντους το ενδεχόμενο ο Σέρβος να… μετακομίσει από τον πάγκο σε κάποιο άλλο πόστο στην Ενωση.