Ο Τζέιμς Γκιστ έμεινε πάλι στα… πιτς. Ο Αμερικανός έχει υποστεί ένα ελαφρύ διάστρεμμα και ακόμα δεν είναι σε θέση να προπονηθεί σε κανονικό ρυθμό. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι οι πράσινοι ανησυχούν για την συμμετοχή του στον τέταρτο τελικό την Πέμπτη στο ΣΕΦ.

Ο σέντερ του τριφυλλιού δεν έχει τίποτα σοβαρό. Ετσι αναμένεται να ενισχύσει κανονικά την ομάδα στην μάχη με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη, στην οποία το τριφύλλι θέλει να κάνει πάλι το break μέσα στον Πειραιά, όπως και στον δεύτερο τελικό. Αυτή την φορά βέβαια, θέλει να… σπάσει την έδρα όχι για να πάρει πάλι το προβάδισμα όπως ήθελε στον δεύτερο τελικό (είχε χάσει το πρώτο ματς από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και χρειαζόταν πάση θυσία το διπλό, για να πάρει πάλι το αβαντάζ και τελικά πέτυχε τον στόχο της), αλλά για να κάνει το 3-1 και να στεφθεί πρωταθλητής μέσα στο ΣΕΦ.

Πέρα από το μικρό θέμα με τον Γκιστ, οι πράσινοι συνέχισαν την προετοιμασία τους χωρίς προβλήματα και ο Τσάβι Πασκουάλ είδε και πάλι όλους τους υπόλοιπους παίκτες να προπονούνται κανονικά χωρίς να συμβεί το παραμικρό απρόοπτο.