Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για το Ρέθυμνο, το οποίο έτρεξε από νωρίς ένα σερί 3-10 χάρη στους Μούντι και Γκούντγουιν. Ο Παπαντωνίου προσπάθησε να μαζέψει τη διαφορά, όμως τότε μίλησε η περιφέρεια των Κρητικών με τον Γιαννόπουλο να δίνει διψήφια διαφορά (7-18). Οι παίκτες του Νίκου Βετούλα συνέχισαν με ανάλογο ρυθμό παίζοντας πιεστική άμυνα με αποτέλεσμα το δεκάλεπτο να κλείσει στο 22-28.

Ανάλογη ήταν η εικόνα του αγώνα και στο β’ δεκάλεπτο με το Ρέθυμνο να ξεσπά πάνω στον ΓΣΛ-Φάρο και να φτάνει τη διαφορά ξανά σε διψήφια νούμερα με το σκορ στο 29-41, με τον Άρμστεντ να δημιουργεί και να εκτελεί με ιδιαίτερη άνεση. Οι αλλαγές στην άμυνα των νεοφώτιστων έφεραν αποτέλεσμα, με τον ΓΣΛ-Φάρο να μειώσει σε 37-43, όμως ο Γκούντγουϊν θέλησε να δείξει σήμερα τις ικανότητες του με το σκορ του ημιχρόνου να κλείνει στο 39-47.

Το β’ ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΑΓΟΡ να έχει διατηρήσει τον ρυθμό του α’ ημιχρόνου, με τον Γκούντγουιν να είναι ασταμάτητος. Άρμστεντ και Γκούντγουιν συνεργάζονταν άψογα με αποτέλεσμα η διαφορά να φτάσει πάλι σε διψήφιο νούμερο, με το δεκάλεπτο να κλείνει στο 53-67.

Το τελευταίο δεκάλεπτο βρήκε τον ΓΣΛ-Φάρο να προσπαθεί να κάνει την αντεπίθεση του και με τους Παπαμακάριο και ΔΙαμαντάκο έφτασε το σκορ στο 63-71, όμως τότε μίλησε ξανά ο Γκούντγουιν, ο οποίος χτυπούσε τόσο κάτω από το καλάθι όσο και από τα 6,75, ενώ το τρίποντο του Μούντι στα 6’ πριν από τη λήξη πάγωσε το κλειστό της Λάρισας.  Τα τελευταία λεπτά ήταν περισσότερο τυπική διαδικασίας, με το Ρέθυμνο να επιστρέφει στις νίκες με μια επιβλητική εμφάνιση.

Πολύ καλή εμφάνιση, ίσως την καλύτερη του μέχρι στιγμής, πραγματοποίησε ο ΝτιΤζέι Γκούντγουιν με 26 πόντους, ενώ άλλους 19 πρόσθεσε ο Στέφαν Μούντι.

Τα δεκάλεπτα: 22-28, 39-47, 53-67, 70-89.

ΓΣΛ (Σκουρτόπουλος): Ουέαρ 12 (1), Ντρέιπερ, Μουράτος 6 (1), Σάφτενααρ 2, Γκάλογουεϊ 4, Μαραγκός 8, Διαμαντάκος 12 (6 ριμπάουντ), Χατζηκυριακίδης, Βαβάτσικος, Παπαντωνίου 13 (1), Στυλιανού, Παπαμακάριος 13 (3).

ΡΕΘΥΜΝΟ (Βετούλας): Γκούντγουιν 26 (1), Μούντι 19 (3), Λι 9, Γιαννόπουλος 8, Άρμστεντ 11 (1), Ντάνιελς 9 (1), Κώττας, Χριστοδούλου 5 (1), Δραγάτης, Παναρετάκης, Θεοδωρίδης, Στεφανίδης 2.

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα!