Έτοιμο να ανακοινωθεί και μάλιστα άμεσα είναι το «διαζύγιο» ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Skyler Bowlin. Μόνο κάποιες λεπτομέρειες απομένουν για να λυθεί και τυπικά η συνεργασία του 31χρονου Αμερικανού γκαρντ με τον «γηραιό» και να ανακοινωθεί και επίσημα ο «χωρισμός» ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Μάλιστα σενάρια αναφέρουν ότι ο Skyler Bowlin έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με γερμανική ομάδα.

Το «διαζύγιο» ήταν αναμενόμενο. Από την μια ο Αμερικανός είχε… πάρει ανάποδες με τα όσα έγιναν μετά τον αποκλεισμό του Ηρακλή από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο (οπαδοί της ομάδας ζήτησαν εξηγήσεις από τους Θεσσαλονικείς για το ναυάγιο και είχαν λεκτικό επεισόδιο με παίκτες) και είχε ζητήσει να φύγει.

Το αν στην απόφασή του έπαιξε ρόλο και το «φλερτ» που φαίνεται να είχε ο Αμερικανός από την Γερμανία δεν το ξέρουμε.

Ξέρουμε όμως, πως ο Ηρακλής δεν το πήρε κατάκαρδα. Μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο η διοίκηση ήθελε να κάνει αλλαγές. Η πρώτη ήρθε φυσικά με την συμφωνία με τον Θανάση Σκουρτόπουλο και η δεύτερη αναμένεται να είναι το «διαζύγιο» με τον Bowlin.

Οι «γαλάζιοι» θεωρούσαν ότι ο Αμερικανός δεν… κολλούσε στην περιφέρεια με τους Hatcher και Hanlan και έτσι δεν απογοητεύτηκαν με την στάση του Bowlin (ζήτησε να φύγει).

Ο Ηρακλής ήδη ψάχνει στην πιάτσα για ξένο πλέι μέικερ και κοιτάει μάλιστα και περιπτώσεις γκαρντ που έχουν περάσει από την Ελλάδα.

Ο Skyler Bowlin έπαιξε ως τώρα σε 13 ματς με τον Ηρακλή στην Basket League και είχε μέσο όρο 8 πόντους (με 30,77% στα τρίποντα και 47,06% στα δίποντα), 44,46 ασίστ, 2,38 ριμπάουντ, 1,31 κλεψίματα και 2,23 λάθη σε 23΄.13΄΄.

Στο FIBA Europe Cup έπαιξε και στα 3 ματς που έδωσε η ομάδα στην Προκριματική Φάση (πέρασε με «3 στα 3») και είχε μέσο όρο 8,3 πόντους (με 41,7% στα τρίποντα, 50% στα δίποντα), 2 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 0,3 κλεψίματα, 2 λάθη.