O Ηρακλής αντιμετωπίζει αύριο στο Αγρίνιο το Μεσολόγγι στην 6η Αγωνιστική της Basket League. Ο γκαρντ του «γηραιού», Δημήτρης Βεργίνης μίλησε μέσα από το blog που έχει στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι με τους «νεοφώτιστους» της κατηγορίας.

Ο πολύπειρος παίκτης τόνισε ότι το Μεσολόγγι είναι ομάδα μαχητική που θέλει ιδιαίτερή προσοχή. Της αρέσει το γρήγορο μπάσκετ και ο Ηρακλής πρέπει να ελέγξει πάση θυσία τον ρυθμό του ματς, διότι αυτό θα είναι το κλειδί του αγώνα.

Ο Βεργίνης σχολίασε και τον ερχομό στην ομάδα, του Will Hatcher, ο οποίος αντικατέστησε στο ρόστερ των ξένων τον Brandon Childress.

Αναλυτικά ο παίκτης του Ηρακλή, Δημήτρης έγραψε στο blog που έχει στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Μετά από τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των “παραθύρων”, η αγωνιστική που ακολουθεί είναι απέναντι στον Χαρίλαο Τρικούπη. Μια ομάδα μαχητική που θέλει ιδιαίτερή προσοχή. Της αρέσει το γρήγορο μπάσκετ και έχει παίκτες που υποστηρίζουν το παιχνίδι αυτό.

Εμείς από τη πλευρά μας, πρέπει να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό από την αρχή του παιχνιδιού. Αυτό θα είναι το κλειδί για τη νίκη, την οποία τη χρειαζόμαστε πολύ.

Μέσα στη βδομάδα είχαμε και μια αλλαγή στο ρόστερ μας με τον Childres να αποτελεί παρελθόν για μας. Όλοι στην ομάδα τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Αντικαταστάτης του είναι ο Will Hatcher. Ένας έμπειρος παίκτης που γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα και είμαι σίγουρος ότι θα προσαρμοστεί γρήγορα και θα μας βοηθήσει για το υπόλοιπο της σεζόν».