Οι τρεις σερί νίκες είναι πολλές για τον φετινό Ηρακλή, ακόμα κι αν οι δύο εξ αυτών σημειώθηκαν απέναντι στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Αυτό που έχει ουσία, είναι ότι ο “γηραιός” χρειάζεται επειγόντως μία νίκη, προκειμένου να σταθεί ξανά στα πόδια του και να καλύψει το χαμένο βαθμολογικό έδαφος.

Σε αυτό στάθηκε ο Δημήτρης Βεργίνης, στα όσα έγραψε στο blog που διατηρεί στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ, αναφερόμενος στο αυριανό ματς με τη Λάρισα (2/1, 17:00), το πρώτο του 2021 στη Basket League στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά το blog του Δημήτρη Βεργίνη:

«Το 2020, μια δύσκολη χρονιά για όλους μας ανήκει πλέον στο παρελθόν. Εύχομαι το 2021 να είναι μια χρονιά που θα καταφέρουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα μας σε όλους τους τομείς.

Εύχομαι επίσης, να είναι μια χρονιά με αλλαγές και νέες προτάσεις για το άθλημα που υπηρετούμε και αγαπάμε. Είναι αναγκαίο όλοι οι φορείς του μπάσκετ να συνεργαστούν, για να μπορέσουμε να αλλάξουμε τα δεδομένα που επικρατούν τα τελευταία χρόνια στο χώρο μας.

Αύριο δίνουμε το πρώτο μας παιχνίδι της νέας χρονιάς και όλοι μας θέλουμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα τη νέα αυτή χρονιά με αντίπαλο τη Λάρισα. Μια ομάδα, που όπως και εμείς, είχε πρόσφατα αλλαγή στο τεχνικό της επιτελείο .

Έχει ένα επικίνδυνο ρόστερ με πολύ καλούς σουτέρ σε όλες τις θέσεις, γι’ αυτό θέλει απόλυτη συγκέντρωση στην άμυνα.

Είναι ένα παιχνίδι το οποίο το θέλουμε πιο πολύ και πρέπει να το δείξουμε από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Καλή μπασκετική χρονιά!!».