Για την αυριανή (18/11, 20:00) αναμέτρηση (εξ αναβολής για την 3η Αγωνιστική της Basket League) με τον Κολοσσό στο «Ιβανώφειο» μίλησε ο Δημήτρης Βεργίνης μέσα από το blog που έχει στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ο γκαρντ του «γηραιού» τόνισε ότι ο Κολοσσός είναι μια ανταγωνιστική ομάδα με εμπειρία και αρκετό ταλέντο. Ο Βεργίνης επεσήμανε όμως, ότι ο Ηρακλής παίζει στην έδρα του και θέλει να πετύχει την 3η του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα.

Μέσα σε όλα τόνισε ότι η ομάδα θέλει να βαδίσει στα χνάρια που χάραξε στο παιχνίδι με τον Ιωνικό στη Νίκαια την περασμένη εβδομάδα.

Αναλυτικά ο παίκτης του Ηρακλή, Δημήτρης Βεργίνης, έγραψε στο blog που έχει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σε όλους…

Το προηγούμενο Σάββατο απέναντι στον Ιωνικό η ομάδα μου έδειξε αντίδραση και εγωισμό και καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη.

Με τα νέα δεδομένα λόγω της κατάστασης του κορονοϊού, επόμενος αντίπαλός σε

διάστημα λίγων ήμερων είναι ο Κολοσσός Ρόδου.μια ομάδα αρκετά ανταγωνιστική με εμπειρία και αρκετό ταλέντο.

Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να φτάσουμε στη τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για κανέναν φέτος, ειδικά τώρα που οι ομάδες αγωνίζονται χωρίς τον κόσμο τους. Ειδικά στον Ηρακλή ο κόσμος δίνει άλλη ώθηση και “τρέλα” στην ομάδα.

Πρέπει να δείξουμε αποφασιστικότητά και να ακολουθήσουμε το πλάνο των προπονητών μας, όπως κάναμε στο μεγαλύτερο διάστημα απέναντι στον Ιωνικό.

Τα λέμε πάλι σύντομα…».

 

Το blog by #wattandvolt του Δημήτρη Βεργίνη: «Όπως με τον Ιωνικό» #StoiximanBasketLeague #BasketLeague