Χρειάστηκε να μπει το 2021 για να σημειώσει ο Προμηθέας την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στη Basket League, αυτό που έχει όμως σημασία είναι ότι σιγά-σιγά βρίσκει ρυθμό. Ο Μάκης Γιατράς δεν ενθουσιάζεται εύκολα, πάντως, Έχει μεγάλες προσδοκίες από την ομάδα του και αυτό τόνισε μετά τη λήξη της αναμέτρησης με το Μεσολόγγι.

«Κρατάμε τη νίκη, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το μπάσκετ που παίζουμε. Θέλουμε πολύ περισσότερη δουλειά. Σήμερα διαβάσαμε και τιμωρήσαμε όλα τα μις-ματς της ομάδας του Μεσολογγίου, αλλά δεν είμαστε η ομάδα που ονειρευόμαστε. Πιστεύω με τον καιρό θα γίνουμε. Το σημαντικό είναι να μείνουμε υγιείς. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο ματς στη Λάρισα την Τετάρτη και μετά τον Ηρακλή και από εκεί και πέρα θα υπάρξει μία κανονικότητα. Θα έχουμε χρόνο να κάνουμε προετοιμασία και να δείξουμε το πρόσωπο που πρέπει. Υπάρχουν χίλιες δικαιολογίες, αλλά δεν είναι αυτή η ομάδα μας. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης», τόνισε αρχικά ο Γιατράς.

«Ο στόχος του Προμηθέα είναι πάντα να κοιτάει ψηλά κι εγώ σαν άνθρωπος βάζω ψηλά τον πήχη και είμαι ο πιο αυστηρός κριτής για τον εαυτό μου και την ομάδα μου. Είναι πολύ δύσκολη χρονιά, με πολλά περίεργα πράγματα, θα δείτε ότι θα υπάρχουν και προβλήματα τραυματισμών αφού οι παίκτες μένουν πολύ καιρό έξω. Θα κυνηγήσουμε όσο μπορούμε να πάμε ψηλότερα», πρόσθεσε ο κόουτς του Προμηθέα, που είπε για τους δύο Grant:

«Είναι και οι δύο έμπειροι παίκτες. Ο Jerian είναι κοντά μας τρεις ημέρες, μπήκε μέσα και μας βοήθησε. Αυτό που θέλαμε το έκανε. Ο αδερφός του μέρα με τη μέρα θα γίνεται καλύτερος».