Ένα ήρεμο απόγευμα πέρασε στο-άδειο λόγω τιμωρίας-Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο Ολυμπιακός απέναντι στα Τρίκαλα. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου μπορεί να δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο, όμως στο δεύτερο ήταν άλλη ομάδα και πήρε μια εύκολη νίκη απέναντι στους Θεσσαλούς (86-51).

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι, έχοντας βέβαια στη σύνθεσή τους έντεκα παίκτες, αφού ο Γιάννης Σφαιρόπουλος άφησε εκτός αποστολής τους Σπανούλη, Πρίντεζη, Μάντζαρη και φυσικά τον Τιλί. Ο Ολυμπιακός ήταν καλός στην πρώτη περίοδο, έχοντας στο τέλος της προβάδισμα πέντε πόντων (22-17), όμως στο δεύτερο δεκάλεπτο ήταν πολύ κακός, κυρίως επιθετικά, με αποτέλεσμα να πάει στα αποδυτήρια ισόπαλος με τα Τρίκαλα (31-31).

Εκεί ο Γιάννης Σφαιρόπουλος «ξύπνησε» την ομάδα του η οποία ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο αποφασισμένη να ξεμπερδέψει με την υπόθεση νίκη. Και τα κατάφερε από την τρίτη περίοδο, αφού πριν ξεκινήσει το τελευταίο δεκάλεπτο, οι Πειραιώτες είχαν προβάδισμα δεκατεσσάρων πόντων (57-43). Στην τελευταία περίοδο, ο Ολυμπιακός έδωσε ρεσιτάλ στην άμυνα αφού από τους οκτώ πόντους των φιλοξενούμενων στην τέταρτη περίοδο, οι πέντε μπήκαν τα τελευταία δύο λεπτά του αγώνα. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 86-51, με τους «ερυθρόλευκους» να πετυχαίνουν την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Τα δεκάλεπτα: 22-17, 31-31, 57-43, 86-51.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.