Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων κάλεσε τα μέλη του συλλόγου σε έκτακτη ΓΣ για τις 28 Ιουλίου. Η ΓΣ γίνεται στο πλαίσιο των κινήσεων που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να προχωρήσει το θέμα της «απορρόφησης» της ομάδας από τον Ιωνικό Νικαίας.

Η ανακοίνωση του Διαγόρα Δρυοπιδέων:

Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων καλεί για τις 28 Ιουλίου τα μέλη του σε έκτακτη γενική συνέλευση με την εξής ανακοίνωση: «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ των μελών του Φίλαθλου Σωματείου με την επωνυμία ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ, που εδρεύει στο Αιγάλεω Αττικής και επί της οδού Αναγεννήσεως αριθμός 31 και εκπροσωπείται νόμιμα.

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου και σύμφωνα με το καταστατικό και τον νόμο καλούνται όλα τα μέλη του Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ σε έκτακτη γενική συνέλευση η οποία θα διενεργηθεί την 28η Ιουλίου 2020 ημέρα Τρίτη και ώρα 19.30, στα γραφεία του σωματείου, που ευρίσκονται επί της οδού Αναγεννήσεως αριθμός 31.

Σε περίπτωση μη υπάρξεως απαρτίας κατά την άνω ημερομηνία, η άνω έκτακτη Γενική Συνέλευση θα διενεργηθεί την 5η Αυγούστου 2020 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.30 στα γραφεία του Σωματείου, που ευρίσκονται επί της οδού Αναγεννήσεως αριθμός 31 προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κατωτέρω θεμάτων.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.    Την μετατροπή του τμήματος Ερασιτεχνών Καλαθοσφαιριστών Ανδρών σε Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (Σύσταση ΚΑΕ), σύμφωνα με το Ν. 2725/1999 ως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα

2.    Τον ορισμό προσωρινής επιτροπής –εκλογή μελών της Προσωρινής Επιτροπής – να προχωρήσουν στη διαδικασία ίδρυσης της ΚΑΕ.

Αιγάλεω 15-7-2020

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΚΑΛΛΙΛΑΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

 

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ