Ο πρόεδρος του Ηρακλή, Θεόδωρος Δρακόπουλος έριξε «καρφιά» κατά παικτών της ομάδας για την νοοτροπία που έχουν σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5». Από την άλλη ο ισχυρός άνδρας του «γηραιού» αποκάλυψε ότι οι Σωτήρης Μανωλόπουλος και Ηλίας Ζούρος είναι οι βασικοί υποψήφιοι για τη θέση του νέου προπονητή της ομάδας, που έχει μείνει κενή μετά το διαζύγιο με τον Βαγγέλη Ζιάγκο.

Αναλυτικά ο πρόεδρος του Ηρακλή, Θεόδωρος Δρακόπουλος είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5».

Για το στραπάτσο από το Λαύριο, το διαζύγιο με τον Βαγγέλη Ζιάγκο και την κακή νοοτροπία που έχουν κάποιοι παίκτες: «Ήταν πολύ άσχημο το αποτέλεσμα με το Λαύριο. Είναι διαφορετικό να παλεύεις και να χάνεις στον πόντο και διαφορετικό να χάνεις από το πρώτο δεκάλεπτο. Η χειρότερη εμφάνιση των τελευταίων τεσσάρων ετών. Δεν νομίζω ότι ήταν μόνο θέμα προπονητή η συντριβή από το Λαύριο. Το εξιλαστήριο θύμα δυστυχώς πάντα είναι ο προπονητής. Φταίνε και οι παίκτες και η διοίκηση. Εγώ είδα ότι δεν υπήρχε προσπάθεια και ενέργεια να αγωνιστούν. Είναι ανεξήγητο, κανείς δεν μπορεί να περιγράψει αυτή την εμφάνιση με το Λαύριο. Η ευθύνη της διοίκησης είναι ότι περάσαμε ένα αίσθημα δημοσίου υπαλλήλου στους παίκτες. Η διοίκηση είναι τυπική στο οικονομικό κομμάτι, όλοι πληρώνονται στην ώρα τους. Κάποιοι νομίζουν ότι είναι δημόσιοι υπάλληλοι στην ομάδα».

Για τον διάδοχο του Βαγγέλη Ζιάγκου: «Ο καινούργιος προπονητής θα φέρει τη δική του φιλοσοφία και πιστεύω να αλλάξει την εικόνα του συλλόγου. Όλα ξεκινούν από τον προπονητή, καθώς αυτός είναι όλη μέρα μαζί με τους παίκτες και τους ετοιμάζει ψυχολογικά και σωματικά για την κάθε αναμέτρηση. Κοιτάμε τον κ. Μανωλόπουλο και τον κ. Ζούρο και τις επόμενες μέρες θα καταλήξουμε στον εκλεκτό. Θέλουμε σίγουρα Έλληνα προπονητή που να γνωρίζει πολύ καλά το Ελληνικό Πρωτάθλημα. Αν θέλει ο προπονητής να φέρει δικό του σταφ, εμείς είμαστε θετικοί σε αυτό».

Για την απόφαση να έρθει ο Hatcher και να λυθεί το συμβόλαιο του Childress: «Ο Hatcher ήρθε για να ανέβει σκαλί ο Ηρακλής. Από τον Hatcher, δεν έχω παράπονο. Παράπονο έχουμε από άλλους και αναμένονται να γίνουν αλλαγές στο ρόστερ. Έχουμε μια καλή ομάδα».

Για την απουσία του κόσμου λόγω των μέτρων για τον Covid-19: «Μας έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό. Πέρυσι κερδίσαμε το Λαύριο με 20 πόντους και ο προπονητής τότε των ηττημένων είχε αναφέρει στις δηλώσεις του ότι οι παίκτες του επηρεάστηκαν από την ατμόσφαιρα στο Ιβανώφειο. Το ίδιο θα είχε γίνει και με το Περιστέρι που παρότι με τη διαιτησία φέτος χάσαμε αν είχαμε τον κόσμο στο πλευρό μας θα κερδίζαμε το παιχνίδι. Η διαιτησία δυστυχώς επηρεάζει την εξέλιξη του αγώνα με ένα απλό σφύριγμα. Το σημαντικό είναι να μην γίνονται σκοπίμως κάποια σφυρίγματα από τους διαιτητές και να κρίνονται οι αγώνες».