Ο Κολοσσός με τη Λάρισα αποτελούν τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, με την ομάδα της Ρόδου να έχει ρεκόρ 13-8 και να βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά το σύνολο του Καντζούρη θα κληθεί να συνεχίσει την πολύ καλή προσπάθειά της στο πρωτάθλημα χωρίς τον Βασίλη Ξανθόπουλο. Όπως ενημέρωσαν οι Ροδίτες ο 37χρονος άσος αντιμετωπίζει ένα θέμα υγείας που θα τον κρατήσει εκτός δράσης 2-3 μήνες. Μάλιστα ευχές για γρήγορη αποθεραπεία έστειλε και μία από τις ομάδες που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και συγκεκριμένα ο Άρης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κολοσσού:

Η ΚΑΕ Κολοσσός  H Hotels ενημερώνει πως ο Βασίλης Ξανθόπουλος τίθεται εκτός δράσης για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, λόγω ενός προβλήματος υγείας.

 
Το πρόβλημα του αρχηγού μας διαπιστώθηκε εγκαίρως από το ιατρικό επιτελείο και οφείλεται σε επιπλοκές του κορωνοϊού. Οι γιατροί της ομάδας μας (Αντωνιάδης Α., Πρωτόπαππας Β. και Χαστάς Α.) είναι στο πλευρό του αθλητή από την πρώτη στιγμή και θα κάνουν το καλύτερο δυνατό, ώστε να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός στα παρκέ. Ο χρόνος αποθεραπείας του απαιτεί αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για διάστημα 2-3 μηνών.

 
Περαστικά Βασίλη και γρήγορα κοντά μας!

Η ανακοίνωση του Άρη:

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ εύχεται από καρδιάς περαστικά στον γκαρντ του Κολοσσού H Hotels, Βασίλη Ξανθόπουλο. Ο Βασίλης τίμησε τη φανέλα του ΑΡΗ για δύο χρόνια και αποτελεί πρότυπο αθλητή και ανθρώπου για τη νεότερη γενιά.
Βασίλη, γρήγορα ξανά στα γήπεδα!