Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ζήτησε να επιστρέψει πάλι πίσω στα παιχνίδια των ελληνικών διοργανώσεων!  Ο διεθνής διαιτητής έστειλε επιστολή στην ΚΕΔ με την οποία ζήτησε να υπολογίζεται για τα εγχώρια ματς (της Α1, βέβαια, καθώς το Κύπελλο Ελλάδας ολοκληρώθηκε) από τις 7 Μαρτίου και μετά.  

Αναλυτικά η επιστολή του Παναγιώτη Αναστόπουλου:

«Κύριοι, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως από τις 7/3 θα είμαι διαθέσιμος για τους αγώνες των πρωταθλημάτων σας. Με εκτίμηση, Παναγιώτης Αναστόπουλος».

Ο Αναστόπουλος και οι Παναγιώτου και Μάνος είχαν μπει στο στόχαστρο του Ολυμπιακού μετά το επεισοδιακό ντέρμπι του Κυπέλλου που δεν έληξε ποτέ, καθώς οι ερυθρόλευκοι αποχώρησαν από το ΟΑΚΑ στο ημίχρονο και δεν κατέβηκαν να παίξουν στο δεύτερο 20λεπτο διαμαρτυρόμενοι για την διαιτησία.

Ο διεθνής διαιτητής στις 15/2 είχε στείλει μια άλλη επιστολή στην ΚΕΔ και ζητούσε από την Επιτροπή Διαιτησίας να μην σφυρίζει μέχρι νεωτέρας στα ελληνικά ματς. Ο Αναστόπουλος είχε εξηγήσει ότι η απόφασή του είχε να κάνει με το γεγονός ότι ήθελε να πάρει μια ανάσα από τους αγώνες και δεν οφειλόταν στα όσα έγιναν στο ντέρμπι, αλλά και μετά απ’ αυτό.

Ο Αναστόπουλος έκρινε πλέον ότι πήρε την ανάσα που ήθελε και έτσι ζήτησε να αρχίσει να σφυρίζει και πάλι.

Ενδιαφέρον θα έχει πάντως, να δούμε αν θα κληθεί να σφυρίξει κάποιον από τους αγώνες του Ολυμπιακού στην Α1, διότι τότε ουδείς ξέρει τι θα γίνει, καθώς οι ερυθρόλευκοι είχαν ξεκαθαρίσει σε ανακοίνωσή τους ότι αν κάποιος ή κάποιοι απ’ τους Αναστόπουλο, Παναγιώτου, Μάνο κληθούν να διευθύνουν κάποιον άλλο αγώνα των ερυθρολεύκων, τότε η ομάδα δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στο ματς αυτό.