Αναβλήθηκε και επίσημα το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Λαύριο. Ο ΕΣΑΚΕ ανέβαλε και επίσημα το ματς της 2ης Αγωνιστικής της Basket League, ΠΑΟΚ –Λαύριο (31/10), λόγω του νέου κρούσματος κορονοϊού, που βρέθηκε στην ομάδα της Λαυρεωτικής, στην οποία 12 συνολικά άτομα έχουν «χτυπηθεί» από τον ιό τον τελευταίο καιρό.

Η ομάδα είχε αρχικά 3 κρούσματα. Στην συνέχεια προστέθηκε άλλο ένα όνομα στην λίστα. Στις 23/10 ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι συνολικά 11 μέλη της ομάδας έχουν βρεθεί «θετικά» στον κορονοϊό.

Χθες βρέθηκε κι άλλο κρούσμα στο Λαύριο. Αμέσως ενημερώθηκε ο ΕΣΑΚΕ, ο οποίος αποφάσισε την αναβολή του ματς της ομάδας με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ για την αναβολή του αγώνα του ΠΑΟΚ με το Λαύριο:

«Με δεδομένη την βεβαρημένη επιδημιολογική κατάσταση στην ομάδα του Λαυρίου Megabolt, το νέο κρούσμα κορωνοϊού που βρέθηκε χθες (26/10) και με βάση το Υγειονομικό Πρωτοκόλλο μετά από εισήγηση της Υγειονομικής Επιτροπής αναβάλλεται η προγραμματισμένη για το Σάββατο 31 Οκτωβρίου συνάντηση ΠΑΟΚ – Λαύριο Megabolt της 2ης αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Basket League και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία».

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΕΣΑΚΕ

Αναβολή του αγώνα ΠΑΟΚ – Λαύριο Megabolt #BasketLeague