Η Καρδίτσα είναι και με τη… βούλα ομάδα της Basket League. Ο ΑΣΚ παρουσίασε άρτιο φάκελο και πήρε το δικαίωμα να αγωνιστεί στην Basket League, κάτι που επισημοποιήθηκε σήμερα (20/7) και από τον ΕΣΑΚΕ.

Αντιθέτως, χλωμό μοιάζει αυτή τη στιγμή το τοπίο στη φημολογούμενη σύμπραξη του Ηρακλή με τον Θοδωρή Ριζούλη, περί εξαγοράς του ΑΦΜ της Λάρισας από τον “γηραιό”. Το ίδιο ισχύει και για τους επτά ξένους, που ναι μεν… αιωρούνται ως πιθανό σενάριο για τη σεζόν 2022-23, αλλά ουδέποτε έπεσε στο τραπέζι στο σημερινό Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ στην σημερινή (20/7) συνεδρίαση του έκανε δεκτή την εισήγηση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης σχετικά με την πλήρωση από την Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας – Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία των κριτηρίων και των προϋποθέσεων του Κανονισμού του άρθρου 105 παρ. 4 του ν. 2725/1999 για την απόκτηση δικαιώματος συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 και χορήγησε στην ανωτέρω ΚΑΕ δικαίωμα συμμετοχής στο ανωτέρω Πρωτάθλημα».