Μια γερή προπόνηση θα ‘ναι και για τους δυο «αιώνιους» και τίποτα παραπάνω. Οσο κι αν θέλουμε να λέμε ότι έχουμε ένα δυνατό πρωτάθλημα, οι πράσινοι και οι ερυθρόλευκοι απέχουν έτη φωτός από όλες τις άλλες ομάδες της Basket League στο κομμάτι της δυναμικότητας.

Ετσι μόνο αν ο Θεός αποφασίσει να κάνει κάποιο θαύμα, δεν θα πετύχουν το 2-0 οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στις δεύτερες αναμετρήσεις τους με ΠΑΟΚ και Προμηθέα αντίστοιχα στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος.

Με όλα τους τα όπλα

Οι δυο «αιώνιοι» ολοκλήρωσαν τις προετοιμασίες τους για τα «Game 2» της φάσης των «4» της Basket League χωρίς να συμβεί το παραμικρό απρόοπτο. Ετσι πάνε με φόρα για το 2-0. Μια φόρα που τους είναι απαραίτητη για να μπούνε στους τελικούς φουριόζοι, να δείξουν ότι είναι πανέτοιμοι για τις μετωπικές τους για τον τίτλο και να τα δώσουν όλα για να κερδίσουν τον θρόνο του φετινού πρωταθλητή.

Το ρεκόρ

Ο Παναθηναϊκός θέλει το 2-0 απέναντι στους Θεσσαλονικείς και για έναν επιπλέον λόγο. Και μάλιστα ιστορικό. Το τριφύλλι μετράει 31 σερί νίκες στο πρωτάθλημα από πέρσι (η τελευταία του ήττα ήταν το 64-62 στο ΣΕΦ στις 4 Ιουνίου 2017 στον τρίτο τελικό) και έχει ισοφαρίσει το ίδιο ρεκόρ 31-0, που είχε πετύχει ο Ολυμπιακός την σεζόν 2010-11. Ο Παναθηναϊκός με νίκη απόψε φτάνει στο 32-0 κάτι που δεν έχει πετύχει καμία ομάδα στην ιστορία του πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ.

 

 

BASKET LEAGUE

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΩΝ  ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ

Σάββατο 26 Μαΐου

17:30 (Cosmote Sport 7): Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (1-0)     

19:30 (Cosmote Sport 4): Ολυμπιακός – Προμηθέας (1-0)