Ο παίκτης του Ηρακλή, Θοδωρής Ζάρας, μίλησε μέσα από το blog που έχει στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το αυριανό (1/3) εντός έδρας ματς με τον Ιωνικό. Ο έμπειρος παίκτης του Γηραιού τόνισε ότι ο Ηρακλής πρέπει να δείξει από το ξεκίνημα τις διαθέσεις του και να πάρει τη νίκη. Ο Ζάρας δεν ξέχασε και τις προσθήκες που έκανε η ομάδα πρόσφατα μετά την απόκτηση των Gavin και Ogilvy και τόνισε ότι οι δυο παίκτες μπορούν΄να βοηθήσουν τον Ηρακλή.

Αναλυτικά το blog του Θοδωρή Ζάρα:

“Από το πρώτο λεπτό

Καλησπέρα από την Θεσσαλονίκη! Ανοίγουμε ξανά την συζήτηση γύρω από το μπάσκετ στο blog του ΕΣΑΚΕ μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα στο πρωτάθλημα της ΕΚΟ Basket League.

Στις αγωνιστικές που απομένουν για το τέλος της κανονικής περιόδου της λίγκας στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε όσο δυνατόν πιο αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι μπορούμε για να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Πλέον έχουμε αφομοιώσει σε αρκετά καλό βαθμό την μπασκετική φιλοσοφία του κόουτς Καντζούρη και μέσα από τις προπονήσεις βρίσκουμε ρυθμό και χημεία μέσα στο γήπεδο.

Βέβαια, έχουμε και νέες προσθήκες στην Ομάδα μας. Τόσο ο Jimmy (σ.σ.: Gavin) όσο και ο A.J. (Ogilvy) είναι εξαιρετικά παιδιά με καλό χαρακτήρα και φυσικά περίσσιο μπασκετικό ταλέντο. Είμαι σίγουρος πως θα μας βοηθήσουν στον δύσκολο δρόμο ως το τέλος του πρωταθλήματος και θα προσαρμοστούν γρήγορα στις ανάγκες και τον τρόπο παιχνιδιού του ΗΡΑΚΛΗ.

Κόντρα στον Ιωνικό στο παιχνίδι της Κυριακής θα πρέπει να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Με τον κόσμο στο πλευρό μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και είμαι πεπεισμένος πως αν αρχίσουμε τον αγώνα με την απαραίτητη συγκέντρωση θα πάρουμε μία ακόμη πολύτιμη νίκη μέσα στο σπίτι μας.

Τα λέμε από κοντά στο γήπεδο”.