Οι Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς και Γιάννης Σαχπατζίδης μπορεί να «ζωγραφίζουν» στο παρκέ και να παίρνουν «άριστα» στο μπάσκετ, αλλά το ίδιο δεν ισχύει και για την ζωγραφική! Εκεί ο βαθμός τους είναι κάτω από τη βάση. Οι δυο παίκτες του Ιωνικού Νικαίας που από τη νέα σεζόν θα παίζει στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού, μπάσκετ, κλήθηκαν να κάνουν τους ζωγράφους στο νέο  challenge που έκανε η ομάδα. Οι Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς και Γιάννης Σαχπατζίδης το… πάλεψαν για να… βγάλουν τους Πικάσο και Νταλί που κρύβουν μέσα τους και να ζωγραφίσουν κάτι εντυπωσιακό δείχνοντας τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες και βγάζοντας εις πέρας το νέο challenge στο οποίοι έπρεπε να υποδυθούν τους ζωγράφους.

Το αποτέλεσμα όμως, δεν δικαίωσε τους δυο παίκτες του πρωταθλητή της Α2 Ιωνικού Νικαίας. Αυτό φάνηκε καθαρά και από το απολαυστικό βίντεο που έβγαλε η ομάδα με την μονομαχία των Ιάκωβου Μιλεντίγιεβιτς και Γιάννη Σαχπατζίδη.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ιωνικού για το challenge που κλήθηκα να φέρουν εις πέρας οι Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς και Γιάννης Σαχπατζίδης:

«Ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς κι ο Γιάννης Σαχπατζίδης… ζωγραφίζουν στο παρκέ! Κυριολεκτικά. Η σεζόν τελείωσε αλλά τα challenge όχι. Stay tuned!! #IonikosBC #WeAreBack #Champions»

 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ… ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΜΙΛΕΝΤΙΓΙΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗ